Unde poți organiza petreceri private de invidiat în București?

Indiferent ce tipul evenimentului pentru care te pregătești – o petrecere privată, o aniversare, o adunare corporativă, seminarii și conferințe, lansări de produse sau orice altceva – alegerea spațiului festiv este cel mai important aspect de care trebuie să ții cont când organizezi un cadru festiv de dimensiuni mai mari. Prin urmare, îți recomandăm cu încredere Luna Cafe & Bistro, un local special amenajat pentru a crea amintiri de pus în ramă. Nota 10 pentru toate serviciile de care am beneficiat în intenția noastră de a celebra una dintre cele mai importante evenimente în doi.

Totul trebuie să arate și să se simtă impecabil când vine vorba de ocazii speciale. Cerințele sunt considerabil mai mari comparativ cu o cină la un restaurant. Indiferent că te pregătești pentru a sărbători o ocazie importantă din viața ta alături de familie prieteni și apropiați sau intenționezi să-ți impresionezi partenerii de afaceri, colaboratorii sau colegii, îți recomandăm cel mai tare restaurant de petreceri private din București. Intră pe site-ul oficial și consultă ofertele, respectiv avantajele de care poți beneficia la maximum. 

Totul este extrem de important, de la aspectul locației, până la mâncarea și băuturile care vor fi furnizate sau muzica, respectiv sistemele de sunet. Să nu mai discutăm despre cât de bine a fost organizat evenimentul în sine. Am selectat câteva localuri care, după părerea noastră, sunt ideale pentru a celebra orice eveniment. Nu este vorba despre locuri tradiționale de nuntă sau săli de întâlnire impersonale, ci mai degrabă despre locuri unice! 

În ideea în care eu și logodnicul meu am vrut un ballroom și nimic fancy, ci o locație care să ne ofere ceva aparte, alături de o serie de facilități, Luna Cafe & Bistro a fost peste așteptările noastre, atât în ceea ce privește amenajarea localului, cât și din punct de vedere organizatoric. Pot spune cu sinceritate că petrecerea de cununie civilă a fost un adevărat succes. Pentru că am depășit numărul de 50 de invitați am beneficiat de ornamente speciale din flori de sezon, de DJ și de un sistem de muzică profesional fără costuri suplimentare. Super tare! 

Un alt motiv pentru care recomandăm acest restaurant este mâncarea. Ne-am decis într-un final asupra bufetului suedez, neavând mai mult de 60 de invitați. Diversitatea platourilor a fost, într-adevăr, pe gustul tuturor. Spre deosebire de meniul individual, unde mâncarea este prestabilită, bufetul suedez a permis mai multă socializare și mai mult dinamism. Comparativ cu ceea ce am fost obișnuiți până acum, senzația serii a rămas cheese barul de pe urma căruia ne-am delectat cu diferite sortimente de brânzeturi rafinate, acompaniate de struguri, fructe confiate și vinuri de excepție. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *