Tot ce trebuie să știi despre înființarea unui SRL

Formarea unui SRL (Societate cu Răspundere Limitată) este un proces care necesită răbdare, forță de muncă și o birocrație stufoasă, consumatoare de timp și energie. Aici intervenim noi! Suntem asistența de care ai nevoie dacă plănuiești să-ți lansezi propria afacere în curând și vrei să te asiguri că totul este pus la punct până la cel mai mic detaliu, fără a fi nevoie să te deplasezi și să interacționezi cu instituțiile statului sau să pierzi timp întocmind dosare şi completând zeci de formulare. Te ajutăm să-ți prolifici timpul liber la maximum și te axezi mai mult pe strategii care au la bază dezvoltarea afacerii.

Cauți servicii de înființare SRL? Consultanții noștri îți stau la dispoziție în orice moment al zilei, între orele 09:00-17:00 la numărul de telefon dedicat sau la adresa oficială pe care o regăsiți în site. Nu ezita să ne contactezi pentru a afla mai multe informații despre cum poți ajunge antreprenorul la care ai visat toată viața. Nimic nu este mai plăcut decât sentimentul de satisfacție dobândit după o muncă grea. Din dorința de a minimiza timpul necesar pentru înregistrarea și configurarea Societății cu Răspundere Limitată, îți oferim un pachet complex de servicii personalizate de înființare firme 100% online. Depunem toate eforturile pentru a eficientiza corespunzător procesul birocratic. 

Iată o serie cu cele mai importante aspecte pe care trebuie să le ai în vedere 

Pentru început, trebuie să te gândești la o denumire pentru viitoarea firmă SRL și să te asiguri că este disponibilă și că prezintă suficiente elemente distinctive spre deosebire de alte companii existente. Indicat ar fi să alegi o sintagmă formată din cel mult 2-3 cuvinte. Pasul următor este stabilirea unui sediu social. Orice firmă trebuie să aibă un sediu social, adică locul unde instituțiile pot contacta reprezentantul legal ți unde vor primi corespondența, chiar dacă la adresa în cauză nu se vor desfășura activități economice. Stabilirea asociaților și administratorilor societății este o altă etapă extrem de importantă. Un SRL poate funcționa cu un număr maxim de 50 de asociați. 

Alegerea și autorizarea codurilor CAEN reprezintă următorul pas. Activitățile economice au fost împărțite și clasificate în grupuri și clase CAEN. O companie SRL poate avea un singur cod CAEN primar, care identifică de obicei activitatea de bază a firmei sau cea din care câștigă cei mai mulți bani. Alege codurile CAEN care descriu cel mai bine activitățile tale. Ultima etapă a acestui proces îș reprezintă Actul Constitutiv, care reglementează modul de funcționare al SRL-ului, precum și procedurile de urmat în cazul altor modificări, în situația în care te gândești să adaugi un nou asociat sau pur și simplu să radiezi firma. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *