Gheața carbonică este folosită în două industrii foarte importante

Gheața uscată este utilă pentru mai mult decât pentru a stabili starea de spirit la petrecerile de Halloween sau evenimentele mari precum nunți, mai ales în timpul valsului de mireasă. Există multe moduri de a utiliza acest produs. Gheața carbonică este o formă solidă de dioxid de carbon care poate fi folosită pentru mult mai mult decât pentru a face artă cool. Gheața uscată vă permite să faceți o mulțime de lucruri în cel mai curat mod posibil. Poate fi folosita, de exemplu, pentru a menține alimentele reci, pentru a curăța echipamentele medicale și pentru a muta lucrurile rapid. Iată două dintre cele mai importante industrii care mențin lucrurile în stare bună folosind gheață carbonică.

Domeniul medical

Gheața carbonică este adesea folosită în medicină. De exemplu, dioxidul de carbon este adesea folosit în locul azotului lichid în dermatologie pentru a scăpa de alunițe, negi și alte probleme ale pielii care nu necesită intervenții chirurgicale majore. Gheața carbonică este, de asemenea, folosită de medici pentru a păstra probele biologice proaspete pentru o perioadă lungă de timp. De fapt, gheața carbonică este adesea o modalitate ieftină de a păstra lucrurile la rece atunci când se întrerupe curentul sau în congelatoare speciale.

Gheața carbonică ajută la păstrarea la rece, cum ar fi consumabilele medicale, probele de testare și organele. Cel mai interesant lucru despre acest proces este că gheața carbonică se evaporă în cele din urmă, astfel încât nicio apă nu este lăsată în urmă pentru a provoca contaminarea sau creșterea bacteriilor.

Industria alimentară

Deoarece există reguli stricte despre cum să păstrați și să gătiți alimentele, gheața carbonică a fost și va continua să fie o parte importantă a bucătăriilor, restaurantelor și supermarketurilor. Mucegaiul și bacteriile pot fi ucise cu gheață uscată în locurile unde se găsesc adesea alimente. Una dintre cele mai importante părți ale lucrului într-o bucătărie sau restaurant este să te asiguri că este cât mai curată posibil. Gheața carbonică poate împiedica oamenii să se îmbolnăvească din cauza alimentelor sau să aibă reacții alergice, deoarece ucide bacteriile la sursă. În aceste locuri, se folosește foarte mult.

Gheața carbonică este, de asemenea, importantă pentru păstrarea prospețimii alimentelor. Acesta este folosit atât de restaurante, cât și de magazinele alimentare pentru a păstra alimentele proaspete pentru o lungă perioadă de timp atunci când sunt depozitate sau expuse în recipiente deschise. Dar chiar dacă gheața carbogazoasă este adesea folosită în industria alimentară, poate fi și periculoasă. Păstrați zona bine ventilată și nu lăsați-o să vă atingă direct pielea din motive de siguranță. Dacă aveți nevoie de cantități mici sau mari de gheață carbonică, Gheăță24 vă stă la dispoziție 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *