Implantul dentar, salvarea multor pacienți în lupta cu pierderile dentare

Un implant dentar este un dinte de înlocuire de înaltă tehnologie care imită întreaga structură a dintelui. O „rădăcină” de titan este introdusă perfect în os și este folosită pentru a susține o coroană, o punte sau o proteză. Arată, se simte și acționează ca un dinte adevărat și poate dura toată viața dacă este îngrijit corespunzător, motiv pentru care foarte mulți pacienți aleg aceste implante dentare la prețuri extrem de accesibile în clinica stomatologică Dr. Kurbe.

Tehnologia implanturilor dentare a devenit soluția de ultim moment pentru înlocuirea dinților datorită avantajelor sale față de tratamentele anterioare. Și, cu inovațiile moderne în stomatologie, majoritatea pacienților pot beneficia de ele, chiar și celor cărora li s-a spus anterior că nu ar putea. Așa se face că, aceste implante dentare la prețuri bune se dovedesc a fi din ce în ce mai căutate.

Cine sunt pacienții potriviți pentru implanturi dentare?

Dacă aveți unul sau mai mulți dinți lipsă sau aveți dinți rupti sau cariați care ar putea fi nereparați, implanturile sunt de obicei soluția perfectă pentru această problemă. Dacă vă simțiți inconfortabil cu proteza dentară, ați putea beneficia de tehnologia implantului și să vă simtiți din nou ca în tinerețe.

În trecut, pacienții cu insuficientă osoasă sau care aveau anumite condiții de sănătate sau obiceiuri nu erau considerați potriviți pentru implanturi. Cu toate acestea, progresele în diagnosticare și reconstrucție osoasă au făcut ca majoritatea pacienților să poată primi implante dentare la prețuri foarte decente pentru fiecare buzunar.

Câteva dintre beneficiile și avantajele implanturilor dentare de la Dr. Kurbe

  1. Implanturile dentare se comporta ca dinții naturali

Unul dintre cele mai mari avantaje ale unui implant este că redă capacitatea de mestecat deplină. Majoritatea pacienților nu pot face diferența dintre dinții lor naturali și dintele implant. Ei pot mânca cu ea în mod normal, își pot peria și folosi ața dentară în mod normal, fără niciun fel de disconfort.

  • Implanturile dentare pot dura toata viata

În timp ce o punte dentară poate dura doar aproximativ 10 ani, implanturile dentare pot dura toată viața. Acesta este realizat din titan și se integrează cu osul maxilar. Este bio-compatibil, adică nu este toxic și nu este respins de organism. Una peste alta, este un dinte de înlocuire puternic pe care îl veți simți foarte natural în cadrul danturii.

Acolo unde nu există dinte, osul maxilarului din spațiul gol se deteriorează din cauza lipsei de stimulare. Dacă nu este plasat niciun implant în primul an de la pierderea unui dinte, acea zonă osoasă își pierde 25% din volum, iar pierderea osoasă continuă de-a lungul anilor, ceea ce face ca procesul de recuperare sau de obișnuire să fie unul deosebit de greoi.

Alegeți implante dentare în clinica stomatologică Dr. Kurbe și scapă de dureri și complexe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *