Vrei să ai sâni mai mari și mai fermi? Dr. Delbani este aici să te ajute!

Atunci când alegeți să vă îmbunătățiți bustul optând pentru mărirea sânilor la clinica Dr. Delbani, echipa noastră va face tot posibilul pentru a vă personaliza tratamentul și a găsi cele mai bune soluții pentru nevoile pe care le aveți. Pe lângă îmbunătățirea fizică pe care o veți avea, vei căpăta mai multă încredere în tine și te vei îmbrăca exact așa cum îți place. Pentru a afla mai multe despre beneficiile măririi sânilor, programați-vă o întâlnire cu medicul Dr. Delbani.

Un bust mai plin și mai atrăgător

Cel mai evident beneficiu al măririi sânilor este îmbunătățirea formei și mărimii sânilor. Sânii se pot micșora după sarcină, scădere în greutate, îmbătrânire și alți factori. Mărirea sânilor poate face aceste femei să pară mai tinere. Pentru cele care au avut dintotdeauna sânii mici, mărirea sânilor le poate face să pară mai feminine. De asemenea, mărirea sânilor cu implanturi mamar la preț bun face parte din procesul de reconstrucție a sânilor. Și, în sfârșit, dacă există o asimetrie a sânilor, mărirea sânilor o poate corecta. Astfel, merită să alegeți cu încredere un implant mamar la un preț cât mai bun la Dr. Delbani

Tratament personalizat pentru a vă atinge obiectivul

Când planificați o mărire a sânilor, există mai multe lucruri care intră în procesul de personalizare a procedurii. Oferim implanturi cu soluție salină, precum și implanturi cu gel siliconic coeziv și fiecare fel are propriile sale avantaje. Implanturile saline sunt goale și umplute cu o soluție salină care oferă mai multe posibilități de personalizare. Pacienții care optează pentru implanturi mamare coezive cu gel de silicon fac acest lucru pentru un aspect mai natural. Pe lângă tipul de implant va trebui sa alegeți poziția implantului,  împreună cu Dr. Delbani. Fiecare dintre proceduri are avantajele sale, Dr. Delbani vă va explica diferența în timpul consultației.

Diferite tipuri de incizii

În timpul procesului de personalizare, Dr. Delbani vă va prezenta diferitele abordări de introducere a implanturilor:

  • Incizii periareolare : în jurul jumătății inferioare a areolei
  • Incizie inframamară: la nivelul pliului care separă sânul de abdomen
  • Incizie transaxilară : Unii medici fac o incizie în axilă

 Oricare ar fi incizia Dr. Delbani va avea grijă să vă ofere exact ceea ce are nevoie corpul tău.

După ce au suferit mărirea sânilor, multe femei recunosc că și-au câștigat stima de sine. Chiar și pentru vestimentație, unele femei găsesc opțiuni mai bune după un implant mamar la preț bun. Acest lucru este cu atât mai evident într-un costum de baie, pe plajă.

Discutați despre beneficiile măririi sânilor în persoană împreună cu Dr. Delbani, care te poate ai o mai bună stimă de sine după mărirea sânilor. Află mai multe detalii despre cum poți să îți faci un implant mamar la un preț bun în clinica noastră!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *