Tricourile personalizate nu se demodează niciodată!

Ştim cu toţii că tricourile sunt în topul articolelor noastre vestimentare preferate din garderobă. Însă devine extrem de plictisitor la un moment dat să porţi zi de zi tricouri simple, fără să aibă puterea să exprime nimic concret despre tine şi despre personalitatea pe care o ai şi vrei să o transpui şi în felul în care te îmbraci. În cazul în care vrei să schimbi asta şi să optezi pentru nişte piese vestimentare care să te reprezinte la nivel simbolic şi vizual, alege varianta tricourilor personalizate de bărbaţi de pe comunitatea online NaNaNa. Aici vei fi atras de ideile creative care rezonează cu tine, vei alege acele design-uri, create de artiştii talentaţi, care să exprime ceea ce gândeşti sau ce simţi, reuşind să obţii în acest fel o multitudine de outfituri interesante autentice.

Tricou mânecă scurtă Unisex Rocker White

Motive să alegi tricourile personalizate pentru bărbaţi

Nu încape îndoială că tricourile sunt extrem de lejere de purtat şi sunt potrivite aproape oricărei ocazii în care ne-am afla. Cu atât mai bine este dacă reuşim să avem în garderoba noastră şi câteva tricouri personalizate, care să exprime diferite pasiuni ale noastre. Spre exemplu, dacă eşti un gamer înfocat, poţi opta pentru un tricou cu design specific din categoria gamers. Mai mult, dacă practici basket să zicem, de ce să nu profiţi şi de un articol vestimentar pe care să ai imprimată o minge de basket? Orice design ai alege, cu tricourile personalizate vei reuşi să te simţi autentic, să te faci remarcat şi să porţi acele elemente care chiar te reprezintă.

Alege modelul şi culoarea după propriile preferinţe

Indiferent de gusturile pe care le ai în materie de tricouri personalizate, poţi opta pentru mai multe modele în acest sens, gama produselor NaNaNa fiind una extrem de variată. Astfel, poţi alege din portofoliul tricourilor personalizate pentru bărbaţi atât modele cu mânecă scurtă cu guler larg, cât şi modele cu gulerul V, oricare ar fi încât să se potrivească cât mai bine fizionomiei feţei tale de exemplu. După ce ţi-ai ales design-ul favorit creat de către artiştii noştri talentaţi, urmează să alegi mărimea care ţi se potriveşte şi culoarea de impact care crezi că te reprezintă cel mai bine, pentru a putea beneficia de cel mai inedit tricou personalizat de care să te bucuri o perioadă lungă de timp.

Cum întreţii produsele NaNaNa

Desigur, tricourile personalizate pentru bărbaţi necesită şi nişte recomandări de folosire şi păstrare la fel de personalizate. În acest sens, pentru a te bucura cât mai mult de purtarea lor şi pentru a menţine cât mai multă vreme calitatea imprimării, este indicat să întoarceţi produsele comandate pe dos şi să le spălaţi înainte de prima folosire, la temperaturi şi rotaţii cât mai mici. De asemenea, folosirea detergentului trebuie să fie în cantităţi cât mai mici şi să se evite varianta înălbitorilor. Un alt sfat demn de luat în calcul este să nu utilizaţi spălarea chimică.

Comunitatea NaNaNa duce arta la un alt nivel pentru tine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *