Știai de cărțile de vizită transparente de la Agrafa?

Cărțile de vizită sunt unul dintre produsele care ne-au consacrat ca tipografie de prestigiu din București, încă de la începuturile Agrafa Print, pe când eram doar un departament într-o mare agenție. Astăzi, din dorința de a rămâne la nivelul așteptărilor clienților noștri, dar și pentru a ne îmbunătăți constant oferta, am configurat zeci de opțiuni de cărți de vizită, categorie ce este în continuare în plină dezvoltare, dar fiind faptul că adaptăm fiecare produs în parte la personalitatea brandului cu care colaborăm.

Varietate de modele și concepte

Am conturat o ofertă foarte vastă de modele de cărți de vizită și de metode de configurare a acestora tocmai din dorința de a putea oferi o variantă originală tuturor clienților care aleg să colaboreze cu noi în crearea lor. Investim în permanență în tehnologii și mecanisme moderne pentru a putea avea garanția că nu întâmpinăm obstacole de ordin tehnic. În acest fel avem garanția că putem opera cu orice materiale, indiferent de duritate, dimensiuni sau complexitatea modelului și să oferim cărți de vizită inedite.

Dispunem astfel de posibilități nelimitate de producție și creare. De-a lungul timpului am realizat variante tot mai abstracte, unice pe piața din România. Ne lăudăm așadar cu modele ce luau forma produsului pe care îl aduceau în atenție, fie că era vorba de un card de credit, un pahar de cafea, cutii de lemn, realizate chiar din acest material, cărți de vizită transparente, din metal sau material textil. Atât timp cât creativitatea ne duce pe meleaguri necunoscute, facem tot posibilul să ținem pasul cu ea și din punct de vedere al proceselor de realizare.

Cărți de vizită din plastic

Avantajul suprem pe care îl conferă aceste produse autentice îl constituie faptul că vor reprezenta întotdeauna o ancoră spre brandul în cauză, confuziile neputând să-și facă apariția, dat fiind caracterul unic, pliat în totalitate pe personalitatea lui.

Ne putem limita însă și strict la partea tehnologică de produce propriu zisă atât timp cât clientul comunică o direcție de lucru, punându-ne la dispoziție o grafică a modelului și a printului pe care să le materializăm în varianta lui de carte de vizită.

Prețuri inegalabile

Și în ceea ce privește aspectele de ordin financiar ne-am dorit să ne diferențiam pe piață, propunând variante și oferte extrem de atractive, în schimbul unor costuri minore. De asemenea, pentru a ne putea asigura un rulaj coerent, am impus praguri minime de la care să se poată plasa o comandă, care sunt mai mult decât rentabile. Acest aspect se datorează faptului că, cu cât numărul de bucăți este mai mare, cu atât prețul general este mai mic, fiind un artificiu care vine în avantajul clientului; dat fiind faptul că un produs precum cărțile de vizită necesită un rulaj mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *