Tocmai mi-am schimbat telefonul si deja i-am crapat ecranul

Cine nu isi doreste cel mai nou telefon in fiecare an? Totusi, de multe ori modelele lansate in urma cu cativa ani inca sunt foarte bune, pentru ca nu si-au pierdut din performante, iar cele mai noi nu aduc neaparat functii utile care sa merite efortul financiar. Asadar,unul dintre cele mai populare modele este iPhone X, care reprezinta o noua generatie a telefoanelor Apple, ce aduce un design total diferit si un ecran foarte generos. Totusi, pe cat de generos este acest ecran, pe atat de vulnerabil, motiv pentru care cel mai mic accident se poate lasa in urma cu un display defect.

Aici gasesti solutia

Daca ecranul telefonului tau este crapat sau defect, cu siguranta, scade mult placerea de a-l folosi, motiv pentru care nu are niciun rost sa te chinui de fiecare data. Tot ce ai nevoie este serviciul de inlocuire display iPhone X, iar totul se pune in practica imediat si nici nu trebuie sa aloci bugete foarte mari. Cu alte cuvinte, nu ai niciun motiv pentru care sa amani procedura, pentru ca daca display-ul este defect, acesta se va deteriora tot mai tare treptat.

Esti pe maini bune

Daca nu stii pe nimeni care sa se ocupe de asa ceva nu trebuie sa iti faci griji pentru ca aici ai nimerit unde trebuie. La PrestigeGSM te asteapta serviciul de inlocuire display iPhone X, care este exact ceea ce aveai nevoie atunci cand ecranul telefonului tau este defect.

Preturile sunt accesibile

Partea financiara conteaza mult in toate cazurile, asa ca este bine de stiut ca aici preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele. Mai exact, pentru a alege un ecran OEM pretul este de numai 900 de lei, pe cand pentru ecranul original Apple tariful este de 1400 de lei, asa ca iti va fi usor sa faci cea mai buna alegere.

Ai parte de garantie

Ai parte si de garantie, asa ca stii ca daca telefonul tau se va confrunta cu probleme pe viitor, acestea vor fi remediate imediat tot de catre specialistii de aici. Asadar, oricand ai o problema cu telefonul merita sa apelezi la PrestigeGSM.

Totul se pune in practica imediat

Pentru inlocuire display iPhone X sunt de ajuns chiar si numai 20 de minute, asa ca in cel mai scurt timp vei scapa de problema, iar telefonul va fi ca nou si nici nu vei fi nevoit sa stai prea mult timp fara pentru a-ti da programul peste cap.

Pentru diferite modele de telefoane

Serviciile celor de la PrestigeGSM nu se limiteaza numai la cele mai noi modele Apple, ci si la unele mai vechi, dar si ale altor marci, asa ca nu trebuie decat sa te orientezi catre specialistii de aici pentru a-ti pune telefonul la punct.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *