Pawsmag are mâncare pisici Applaws pe care acestea le adoră

Dacă sunteți curioși să aflați care este secretul unei bune sănătăți a felinelor acesta este o dietă echilibrată, care joacă un rol important în asigurarea unei vieți fericite pentru pisicuțe. Găsirea hranei potrivite pentru pisica dumneavoastră necesită un pic de încercare și testare. Din păcate, acest lucru poate fi atât costisitor, cât și consumator de timp pentru mulți. Acesta este motivul pentru care astăzi vă prezentăm mâncare pisici Applaws de la Pawsmag.

Merită mâncarea pentru pisici Applaws?

Applaws este un producător popular de hrană pentru animale din Marea Britanie. Ele satisfac atât gustul canin, cât și cel al felinelor. O companie relativ mică și independentă, unde toate aspectele sunt legate de provocarea percepțiilor și de a introduce hrană 100% naturală pentru animalele de companie.

Filosofia de producție a Applaws este legată de ceva ce ei numesc „simplitate naturală”. Această filozofie este evidențiată în ingrediente, pentru că nu există conservanți, zero coloranți artificiali și zero arome artificiale. Din acest motiv, produsele lor pot satisface nevoile pisicilor. Pisica ta are o problemă cu tiroida? Atunci, mâncarea pentru pisici Applaws ar putea fi potrivit pentru ei, pentru că nu conține iodat de calciu.

Pisica ta are intoleranță la gluten? Iată câteva vești bune: mâncarea pentru pisici Applaws este lipsită de gluten.

Acum, este posibil să observați cuvintele „fără cereale” pe etichetă. Sistemele digestive ale felinelor nu sunt adaptate pentru a procesa cantități mari de cereale. Acesta este motivul pentru care o dietă bogată în carbohidrați nu este indicată. În schimb, este mai bine să optezi pentru o dietă pe bază de carne, tocmai ceea ce oferă Applaws, mai exact un conținut scăzut de carbohidrați, dar un conținut ridicat de carne.

Hrana uscata pentru pisici Applaws

Applaws oferă o gamă largă de opțiuni de mâncare pentru pisici, cu mai multe opțiuni atât de hrană uscată pentru pisici, cât și hrană umedă pentru pisici. Mâncarea uscată pentru pisici are avantajul de a fi extrem de convenabilă, în timp ce mâncarea uscată pentru pisici Applaws oferă, de asemenea, un nivel foarte ridicat de ingrediente naturale.

Mâncarea umedă pentru pisici Applaws

Unul dintre principalele beneficii ale hranei umede pentru pisici este că poate fi extrem de gustoasă, mai ales dacă există un conținut ridicat de carne sau pește. Deoarece Applaws oferă în general hrană pentru pisici de cea mai bună calitate și cea mai mare proporție de carne disponibilă, aceasta înseamnă că hrana umedă Applaws pentru pisici este o opțiune excelentă dacă pisica ta preferă să mănânce acest tip de hrană. Setul Applaws include pachetul multiplu 100% natural cu pește și pui, cu hrană umedă disponibilă și în cutii în diverse arome, inclusiv pui și rață.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *