Care sunt beneficiile în a lucra într-un studio de videochat precum Studio Safir?

Videochatul a cunoscut un traseu ascendent impresionant pe parcursul ultimilor ani și a ajuns să fie un job tot mai râvnit în rândul tinerelor și nu numai. Acest lucru se datorează seriei nelimitate de beneficii pe care le presupune, ce ar putea fi destul de greu de atins în cazul altor locuri de muncă. Deși o lungă perioadă a fost considerat subiect tabu, odată cu dezvoltarea tehnologiei a venit și posibilitatea imediată de informare și educare, care treptat au dus la eradicarea preconcepțiilor cu privire la acest domeniu.

Salarii cu mult peste media din România

Un prim aspect care contribuie decisiv la atractivitatea domeniului este considerat faptul că beneficiile financiare pot atinge cote impresionant. Altfel spus, tinere fără experiență pot ajunge să câștige lunar, la un program redus de muncă, până la peste 400 de Euro, fără bonusuri. Odată cu timpul și cu căpătarea de experiență, dar și cu implicare mai considerabilă, salariile cresc treptat, direct proporțional cu interesul acordat, putând ajunge chiar și până la 4000 de Euro lunar. Astfel că, veniturile depind strict de ceea ce își dorește modelul, ea fiind cea care decide cu își stabilește bugetele și cât este dispusă să muncească în vederea atingerii obiectivelor de ordin financiar pe care lea stabilit încă de la început.

Program de lucru flexibil

Un alt aspect la fel de important precum amploarea veniturilor este faptul că fiecare model este responsabil de felul în care alege să își managerieze programul de lucru. Cu alte cuvinte, ele sunt singurele care stabilesc câte ore pe zi acordă muncii și cu se alternează acestea cu celelalte activități. Pot alege să lucreze intervale diferite de timp, în așa fel încât să poate realiza toate sarcinile pe care le au de îndeplinit în anumite zile. Singur aspect de care trebuie să țină cont în tot acest demers este cât de mult vor să câștige și câte ore sunt necesare în vederea atingerii acestui scop. Ulterior aleg cum le ating pe parcursul unei luni de zile. Astfel că într-o zi pot dedica acestui aspect 2 ore, în alta 12, o zi pauză, alta 18; în așa fel încât în final să aibă bifat întreg numărul de ore stabilit în prealabil.

Echipă de muncă prietenoasă

Pentru a le putea asigura tuturor fetelor un mediu prielnic pentru a munci și a se dezvolta coerent pe toate planurile, la Studio Safir am conturat o echipă forată exclusiv din femei extrem de prietenoase și dornice să împărtășească propria experiență de lucru. Acest aspect își are justificarea în faptul că o prezență masculină ar putea stârni sentimente și reacții nedorite și de aceea ne-am dorit să eliminăm acest factor de risc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *