Gips-cartonul, materialul ideal pentru compartimentari in spatiile destinate birourilor

Compartimentarile si finisajele interioare in locuinte sau in spatii destinate birourilor se pot realiza folosind mai multe tipuri de materiale. Dintre acestea cel mai popular ramane gips-cartonul. Gips-cartonul este ideal pentru pereti interiori, pentru finisaje moderne si pentru renovari, acolo unde e cazul. Elementele decorative obtinute cu ajutorul acestui material au o multitudine de forme si dimensiuni, gips-cartonul se pune in opera foarte simplu, nu dureaza foarte mult sa obtii compartimentari si finisaje interioare interesnate. Izolatia fonica asigurata este foarte buna daca grosimea peretilor depaseste 15 cm, daca mai folosesti si vata mnerala in spatele gips-cartonului ai scapat de toate problemele provocate de zgomote. Desi nu par foarte rezistente, materialele din aceasta categorie garanteaza o rezistenta mare, se pot fixa diverse lucruri pe peretii din gips-carton, uzura nu este foarte mare odata cu trecerea timpului. Protectia impotriva umiditatii si a focului este excelenta, gips-cartonul nu intretine focul, nu permite un grad mare de umiditate in incaperile in care acesta e utilizat. In gips-carton nu intalnim substante toxice, rebuturi industriale, placile din gips-carton sunt total reciclabile, se pot folosi foarte simplu in orice tip de mediu fara a polua. Pe pereti sau pe post de plafoane, placile bazate pe gips-carton asigura o lucrare terminata rapida si de calitate superioara, care arata impecabil.

Nu e nevoie sa astepti sa indrepti pereti, sa faci pereti noi din caramida, din beton, ai gips-cartonul, ai un plan de compartimentare cu gips carton, montezi foarte usor peretii si schimbi infatisarea spatiului de birouri in timp util. Castigi si izolare termica excelenta, mai mult confort oferit angajatilor, ai costuri reduse cu o compartimentare cu gips carton.

Cu peretii din gips-carton personalizarea spatiilor de birouri este rapida, eficienta, mai usor de gestionat si de finalizat daca e nevoie rapid de spatiul respectiv pentru diverse activitati importante. Unde e cazul se aplica solutii suplimentare pentru durabilitate mai mare, optiunile de personalizare sunt practic nelimitate. Daca mai avem si obiecte de mobilier sau de decoratiune, structura metalica incorporata este un ajutor de care ne putem bucura pentru siguranta si calitate foarte buna a compartimentarilor. Astfel intreg spatiul destinat birourilor este folosit in cel mai bun mod, angajatii vor avea unde sa lucreze si pot sa fie mai productivi in urma reamenajarilor realizate in cel mai scurt timp.

Preturile peretilor din gips-carton sunt bune, se gaseste gips-carton peste tot, ofertele sunt variate, puteti gasi mereu un produs care sa corespunda asteptarilor si nevoilor dvs. In functie de numarul de pereti de care aveti nevoie puteti comanda produsele dorite la preturi avantajoase, firmele ofera discount semnificativ daca un client va comanda foarte multe bucati. Compartimentarile cu gips-carton ofera in plus flexibilitate, simplitate la punerea in opera, personalizarea spatiului este terminata in timp util si schimbarile realizate sunt foarte usor de modificat la nevoie. Folosind gips-carton spatiul destinat birourilor va arata mai bine si va fi mult mai usor de folosit in conditiile in care gips-cartonul permite o recompartimentare inteligenta a intregului spatiu disponibil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *