Aici am gasit solutiile de care aveam nevoie pentru dezvoltarea afacerii

Afacerea ta poate incepe la Omnicredit pentru ca aici vei fi intampinat de prima platforma fintech din Romania care isi desfasoara activitatea online si care se dedica persoanelor juridice, iar in viitorul apropiat vor fi introduse si servicii pentru persoanele fizice. Asadar, intra pe site-ul Omnicredit.ro si alege un produs financiar cu ajutorul caruia poti finanta o afacere pe care sa o pui pe picioare. Te asteapta mai multe produse din care sa alegi, astfel incat sa iti fie mai usor si sa ai parte de cele mai bune conditii odata ce ai pornit in aceasta calatorie.

Finantarea care te ajuta

Probabil ca unul dintre cele mai mari obstacole cu care se confrunta orice antreprenor este obtinerea fondurilor necesare pentru a-si putea pune ideile in practica. Intra pe site-ul Omnicredit.ro si alege un produs financiar care, cu siguranta, te va ajuta mult in acest drum. Bineinteles, in acest sens exista mai multe solutii catre care te vei putea orienta, insa la Omnicredit totul este mult mai simplu si mai comod.

Pentru orice afacere

Astfel, cu sumele de bani obtinute poti finanta orice afacere, indiferent de domeniu. Poti sa iti vezi ideile cum sunt puse in practica, indiferent ca vorbim despre un teren de sport multifunctional, o florarie, un magazin online cu articole vestimentare pentru femei si barbati, o firma de IT si nu numai. Omnicredit.ro iti sta la dispozitie cu cele mai bune produse si servicii, motiv pentru care merita sa profiti.

Totul este mai simplu online

In plus, pentru ca aceasta este o platforma care isi desfasoara activitatea exclusiv online te vei bucura de mai multe avantaje, de la rapiditate si pana la confort. Vei rezolva totul direct din propriul birou, fara sa mai fii nevoit sa efectuezi nenumarate drumuri pana la institutiile financiare obisnuite.

Diferite produse disponibile

Pentru persoanele juridice sunt dedicate trei tipuri de produse: scontare, factoring si microcredite. Astfel, fiecare dintre acestea vin cu propriile avantaje pe care merita sa le descoperi, incepand de la scontare, adica o modalitate ideala prin care poti incasa astazi bilete de ordin si cec-urile fara sa mai fii nevoit sa astepti pana la data scadenta. Factoring-ul este un alt produs dedicat antreprenorilor care presupune ca vei putea incasa facturile inainte de termen, pe cand micro creditul este solutia de care poti avea nevoie in mai multe contexte.

Foloseste-te de calculatoarele de pe site

La Omnicredit te asteapta cele mai bune conditii, iar pe site ai la dispozitie mai multe calculatoare pe care le vei putea folosi astfel incat sa fie mult mai simplu si mai comod sa iti faci o parere cu privire la fondurile pe care le vei putea obtine simplu si rapid.

Experienta bogata

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniu, specialistii de la Omnicredit te asteapta sa iti pui creativitatea la incercare si sa vii cu cele mai inedite idei. Aici poti beneficia si de educatie financiara, ceea ce nu are cum sa lipseasca unui antreprenor, iar consultantii de incredere intotdeauna vor gasi cele mai bune solutii pentru toate obstacolele intalnite. Intra pe site-ul Omnicredit.ro si alege un produs financiar care crezi ca se potriveste cel mai bine afacerii tale.

In cel mai scurt timp

Nu in ultimul rand, avand in vedere faptul ca aceasta este o platforma care isi desfasoara activitatea exclusiv online, intregul proces de obtinere a finantarii e mult mai simplu. Nu dureaza mai mult de 30 de secunde sa iti faci cont, apoi poti sa plasezi cererea de finantare care va fi analizata imediat, iar dupa aprobare in maxim 8 ore vei prima banii direct in cont.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *