Mi-am cumparat un mini reportofon spion

Reportofoanele spion pot avea orice forma: dispozitive mici, modeste, camuflate in diverse obiecte uzuale care se regasesc in orice locuinta sau pe care orice persoana le-ar putea avea la indemana. Tehnologia moderna de inregistrare a sunetului permite ca microfoanele sa fie ascunse oriunde si ca dispozitivul sa fie complet miniaturizat. iUni ofera o gama larga de reportofoane spion, atat pentru profesionisti cat si pentru pasionati si in ciuda diferentelor uriase in ceea ce priveste aspectul sau marimea, toate modelele de reportofon marca iUni sunt de cea mai buna calitate si au o serie de optiuni, cum ar fi bateriile incorporate pentru timpi de inregistrare indelungati si suficienta memorie pentru a stoca zeci sau chiar sute de ore de inregistrari. In plus, activarea reportofonului atunci cand este detectat sunet este o solutie care economiseste energie si spatiu de stocare. Reportofoanele spion mai avansate ofera sunet de calitate superioara, protectie prin parola, programare si cronometre sau caracteristici de suprascriere.

Alegerea camuflajului perfect

Una dintre cele mai importante caracteristici la care va trebui sa fiti atent atunci cand cumparati un reportofon spion va fi forma reportofonului sau obiectul in care va fi ascuns microfonul.  Amintiti-va ca daca incercati sa inregistrati audio pe ascuns, veti dori sa alegeti un element care se potriveste in mod natural cu mediul in care va fi plasat microfonul spion, astfel incat subiectul sa nu devina suspicios. Unele reportofoane spion pot fi regasite intr-un mediu de birou sub forma unui stick USB,  altele pot fi  ascunse in stilouri, brelocuri si multe altele.

Activarea atuci cand este detectat sunetul

O alta caracteristica importanta pe veti dori sa o regasiti implementata in reportofonul spion este activarea sau pornirea inregistrarii atunci cand este detectat sunet. Astfel, puteti seta reportofonul spion si sa „uitati” de el, fara a fi nevoiti sa va faceti griji ca trebuie sa il porniti exact la momentul potrivit pentru a inregistra audio-ul de la subiect, deoarece va incepe automat inregistrarea atunci cand persoana va incepe sa vorbeasca sau cand va face un sunet in camera. O astfel de caracteristica va ajuta de asemenea la mentinerea duratei de viata a bateriei.

Capacitatea de stocare

Un alt factor care va trebui cu siguranta luat in considerare este cat de mult audio poate fi inregistrat pe dispozitivul respectiv. Unele modele pot inregistra doar 16 sau 32 de ore de sunet, dar, daca nu este de ajuns, veti dori cu siguranta sa luati in considerare un model capabil sa inregistreze de la 72 ore pana la 140 de ore de sunet sau mai mult, fara a suprascrie sau sterge automat nimic.

Acceseaza www.iuni.ro si vei gasi reportofon marca iUni spion, de dimensiunea unei monede, microfoane spion profesionale ascunse in obiecte de zi cu zi, precum si diverse reportofoane standard, perfecte pentru jurnalisti, detectivi, pentru persoanele care lucreaza in cadrul serviciilor speciale, pasionati, proprietari de afaceri si parinti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *