Afectiunile cardiace sunt cele mai periculoase

Daca sunteti in curs de recuperare in urma unei proceduri cardiace sau daca traiti cu conditii cum ar fi insuficienta cardiaca congestiva sau hipertensiunea arteriala, este posibil sa aveti nevoie de ingrijire medicala suplimentara pentru a putea relua activitatile de zi cu zi. Vezi oferta DoctorAcasa si afla cum echipa noastra de specialisti iti poate oferi asistenta medicala de specialitate de care ai nevoie pentru a-ti putea recastiga independenta. De la ingrijirea ranilor post-chirurgicale si reabilitarea cardiaca, pana la gestionarea bolilor si afectiunilor cardiace, la reducerea riscului de spitalizare si a necesitatii de ingrijire de urgenta, Doctor Acasa aduce expertiza cardiaca si experienta medicala in confortul domiciliului fiecarui pacient.

Ce includ serviciile?

Oferim servicii de ingrijire centrate pe nevoile si abilitatile dumneavoastra. Suntem aici pentru a va ajuta sa va recuperati in cea mai mare masura posibila, cat mai repede posibil. Vezi oferta DoctorAcasa si vei gasi o echipa specializata de medici si asistente medicale cu experienta in domeniul cardiac sau o alta formare specializata in ingrijirea pacientilor cardiaci.

Membrii echipei Doctor Acasa sunt experti in managementul afectiunilor cardiace. Ingrijirea incepe cu o verificare a starii de sanatate curente, a mediului de acasa si a nivelului de intelegere pe care il aveti fata de conditia de sanatate de care suferiti. Aceste investigatii ofera solutii si instrumente care se potrivesc stilului dumneavoastra de viata si va include un jurnal pentru a nota progresul zilnic; cum si ce schimbari trebuie facute in mediul in care locuiti pentru a spori vindecarea; un plan de exercitii pentru a mentine forta si a spori usurinta de miscare, precum si monitorizarea la domiciliu de catre profesionisti a indicilor de sanatate si a eficientei tratamentului. Echipa Doctor Acasa isi propune sa ajute pacientii sa se poata bucura din nou de viata, invatandu-i cum sa isi administreze starea si conditia medicala, tratamentul si medicamentele. Poti apela cu incredere la serviciile cardiologice daca suferi sau ai suferit de insuficienta cardiaca, hipertensiune, angina pectorala, infarct miocardic acut, cardiopatie ischemica, cardiomiopatie, tahicardie / fibrilatie atriala, bypass coronarian sau angioplastie coronariana.

De ce sa alegi consultatiile cardiologice?

Obiectivul echipei Doctor Acasa este de a imbunatati calitatea vietii pacientilor, asa ca vezi oferta DoctorAcasa si vei gasi servicii de ingrijire cardiaca menite sa ajute la prevenirea vizitelor nedorite la spital, sa ajute pacientii sa gestioneze si sa scurteze episoadele de dificultate in respiratie. Totodata serviciile Doctor Acasa ofera tehnici de auto-gestionare pentru conditia de sanatate de care suferiti, ofera educatia necesara privind starea dumneavoastra si medicamente, astfel incat sa puteti participa activ impreuna cu familia dumneavoastra la ingrijirea starii de sanatate. Asistentii si terapeutii special instruiti va vor ajuta sa va mentineti capacitatea de a face ceea ce doriti, independenta, toate din confortul propriei locuinte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *