De ce merita sa cumperi astfel de pansamente

Un serviciu medical implica un act de responsabilitate din partea cadrelor medicale dar si folosirea unor consumabile medicale de cea mai buna calitate. A avea mereu consumabile medicale de cea mai buna calitate intr-o clinica sau intr-un spital este cheia pentru bunul mers al activitatii dar si pentru a putea asigura cadrelor medicale si pacientilor conditii optime de igiena.

Longevitatea unei institutii medicale nu depinde numai de gradul de igiena, ci si de calitatea consumabilelor folosite. Indiferent ca ne referim la un cabinet medical, o clinica sau un spital de stat sau privat este foarte important sa le putem asigura intotdeauna cadrelor medicale cele mai bune produse cu care sa isi desfasoare activitatea.

Daca nu stii catre ce distribuitor autorizat de consumabile medicale sa te adresezi, raspunsul este unul singur, magazinul online shop.mlm-medical.ro. Primul avantaj pe care il ofera distribuitorul este faptul ca avand in vedere ca timpul este resursa importanta, comanda de consumabile medicale se poate face online. Trebuie doar sa alegi produsele de care ai nevoie, sa alegi cantitatea si plasezi comanda. In al doilea rand, shop.mlm-medical.ro furnizeaza consumabile inovative precum pansamentele hidroactive. Preturile sunt mult mai accesibile aici, iar calitatea nu lasa deloc de dorit. Cu astfel de produse, tratamentul ranilor cronice va avea rezultatele mult dorite intr-un timp mult mai scurt decat in cazul clasicelor tipuri de pansamente.

Pe de alta parte, pansamentele hidroactive sunt recomandate pentru plagi infectate sau cu risc de infectie, arsuri sau escare. Persoanele care s-au confruntat cu astfel de probleme medicale, stiu ce efort implica tratarea unei astfel de leziuni. Insa, din fericire, stiinta vine cu solutii moderne pentru tratamentul ranilor greu vindecabile.

Spre deosebire de un pansament obisnuit, pansamentele hidroactive sunt moi si flexibile si prezinta proprietati antibacteriene care permit aplicarea si indepartarea fara a provoca durere pacientului. Cu alte cuvinte, structura pansamentului hidroactiv nu va lasa pansamentul sa se lipeasca de plaga sau de marginile acesteia.

Pansamentele hidroactive nu implica o inlocuire zilnica, astfel ca pot ramane pe plaga pana la 7 zile fara a-si pierde proprietatile antiseptice, iar la indepartarea acestora nu raman reziduuri. Pacientii care sunt predispusi la escare nu mai au corpul aparat de microorganisme si substante chimice, deoarece stratul epidermei este compromis, iar bacteriile penetreaza pielea. De aceea, pansamentele hidroactive sunt atat de recomandate in cazul lor. Tot aceste pansamente previn inmultirea germenilor pe rana, fiind recomandat pentru plagi infectate sau care prezinta o contaminare bacteriana mare.

Concluzionand, pansamentele hidroactive se folosesc in profilaxia plagilor cu risc de infectie, in cazul ranilor infectate, pentru arsuri, escare, ulcer varicos, pentru ranile cangrenate, plagi cronice si acute.

Specialistii de pe shop.mlm-medical.ro ne recomanda sa descoperim oferta la pansamentele hidroactive astfel incat pacientii sa beneficieze de cele mai eficiente si sigure tratamente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *