Intelege tratamentul cu celule stem cu ajutorul StemSure.ro

Cu toate controversele care inconjoara celulele stem, este posibil sa fi ratat informatiile despre multe dintre beneficiile pentru sanatate si aplicatiile pe care le au in diverse domenii medicale. Este posibil sa nu fii la curent cu faptul ca celulele stem au deja multe aplicatii pentru tratarea bolilor, iar potentialul lor de a trata multe altele in viitor inseamna ca oamenii de stiinta lucreaza din greu pentru a afla cum functioneaza celulele stem si cum pot trata unele dintre cele mai grave boli care afecteaza lumea.

Medicina regenerabila detine promisiunea unor noi modalitati de a repara leziunile cardiovasculare si de a imbunatati tratamentul cancerului. In plus, exista numeroase alte boli si afectiuni care pot fi afectate in mod pozitiv de cercetarea in domeniul celulelor stem, inclusiv: accidentele vasculare cerebrale, boli respiratorii, diabet zaharat, tulburari neurologice, leziuni ale maduvei spinarii si unele defecte congenitale. Beneficiile potentiale ale cercetarii asupra celulelor stem sunt numeroase si variaza de la dezvoltarea si testarea de noi medicamente la terapii bazate pe celule in care celulele stem sunt folosite pentru a inlocui tesutul sau celulele aflate in dificultate sau distruse.

Terapiile cu celule stem disponibile in acest moment

Nu a existat un avans medical mai mare in istoria moderna decat cel al terapiei cu celule stem, iar zeci de ani de cercetare clinica a crescut exponential potentialul celulelor stem in aplicatiile din lumea reala, care in prezent imbunatatesc viata oamenilor obisnuiti. Printre aplicatiile cele mai interesante se numara progresele facute in terapia cu celule stem in ceea ce priveste ameliorarea durerii cronice si eficacitatea acesteia in tratarea leziunilor dificil de vindecat: toate facute fara a fi nevoie de medicamente sau interventii chirurgicale invazive. Au fost dezvoltate metode care aplica proprietatile regenerative ale celulelor stem la boli cronice cum ar fi afectiunile cardiace, tulburarile neurodegenerative si diabetul, atat cele de tip 1 cat si cele de tip 2. Repararea articulatiilor cu celule stem este una dintre cele mai rapide terapii pentru leziuni si boli degenerative ale genunchilor, solduri, spate, coate si multe altele.

Tratamentul cu celule stem pentru gestionarea durerilor

Folosirea tratamentelor cu celule stem pentru gestionarea durerii este unul dintre motivele pentru care din ce in ce mai multe persoane apeleaza la acest tip de tratament. Acest lucru se datoreaza faptului ca terapia cu celule stem este considerata de medici ca fiind o metoda minimala invaziva de gestionare a durerii fiind de altfel foarte simplu de aplicat, necesitand doar un anestezic local, fara a fi nevoie de o interventie chirurgicala. Cel mai frecvent cautate sunt terapiile pentru articulatii si afectiunile musculo-scheletice, care includ osteoartrita genunchiului, afectiuni ale umarului, tendinita sau epicondilita, asa ca afla acum de la Stem Sure tot ce trebuie sa stii despre un potential tratament.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *