Descopera-ti stilul decorativ propriu

Stilul decorativ personal este constituit la baza din preferintele proprii atunci cand aducem in vedere amenajarile interioare. Cu siguranta exista persoane care isi cunosc foarte bine propriul stil, insa multi oameni inca nu si-au dat seama de acest lucru sau nu si-au conturat clar un stil aparte. Pentru a identifica gusturile ce tin de amenajari, poti lua in considerare mai multe aspecte prin care iti poti descoperi stilul personal in materie de decor.

   Avand in vedere amenajarile interioare este recomandat sa eviti stilul aglomerat, mai ales in cazul spatiilor de dimensiuni reduse. De asemenea, evita elemente masive in cazul spatiilor cu o luminozitate scazuta. Te poti gandi la aspectele care iti plac si sa asociezi un stil pe care il simpatizezi si care, totodata, ar putea sa scoata in lumina avantajele elementelor pe care nu vrei sa le inlaturi. Totodata, te poti inspira din mai multe surse, cum ar fi revistele sau retele sociale, intrucat poti salva ceea ce iti atrage atentia. Prin aceasta metoda vei putea descoperi anumite elemente comune, care pot crea un tot unitar si pot duce la un anumit stil decorativ.

Lenjerie Kendra (Jacquard)

   Trebuie sa ai in vedere si ritmul vietii proprii, intrucat un stil aparte trebuie sa se potriveasca cu acesta. Este posibil ca un stil decorativ care este pe placul tau sa nu se potriveasca cu viata ta de zi cu zi. Astfel ca atunci cand doresti sa iti descoperi stilul, acesta ar trebui sa te reprezinte. Un alt aspect foarte important, care ne influenteaza starile si ne inconjoara la fiecare pas sunt culorile. In ceea ce priveste o incapere, indiferent daca iti plac culorile pastelate, stridente sau neutre, ar trebui sa alegi maxim trei culori pentru un spatiu. Totodata, poti alege doar doua culori, care pot fi asortate cu tonalitatile obiectelor decorative sau cu mobila. Fie ca vorbim despre accesorii pentru bucatarie, baie sau chiar perne decorative, corpuri de iluminat, te poti inspira si poti alege ceea ce iti place din magazinul online Talis.

   Totusi, trebuie sa stii ca nu este obligatoriu sa apelezi la un singur stil de amenajare, ci le poti imbina, tinand cont de o regula simpla: sa utilizezi stiluri care au elemente comune. Rezultatul poate duce la o armonie din punct de vedere vizual. Insa, stim cu totii faptul ca exista diverse reguli care pot fi aplicate atunci cand amenajam un spatiu, insa acestea ne permit sa punem in aplicare imaginatia, creativitatea si spiritul artistic, in detrimentul respectarii acestora sau chiar ignorarii totale. Trebuie sa existe un echilibru din acest punct de vedere. Este esential sa ai curajul sa indraznesti, sa combini diverse culori, stiluri, dupa bunul plac.

  Asfel ca dupa ce ti-ai descoperit stilul propriu si ti-ai amenajat locuinta, gasind armonia perfecta a casei,  nu uita de ultimele detalii care chiar conteaza si de care ai putea sa ai nevoie: pernele decorative, tablouri sau chiar covorasul de la baie care iti lipsea. Intra pe Talis, magazinul online, si alege-ti ceea ce iti trebuie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *