Orice asigurare iti aduce mai multa liniste

La agentia de asigurari FlyInsurance ne dorim sa iti protejezi investitiile si sa te asiguri pe viitor ca te poti bucura de bunurile pe care le-ai agonisit, indiferent ce evenimente nedorite s-ar putea produce dincolo de vointa ta. Din acest motiv, FlyInsurance iti pune la dispozitie o paleta bogata de asigurari cladiri si constructii impreuna cu consultanta necesara in alegerea asigurarii care ti se potriveste.

La FlyInsurance exista polite speciale pentru cladiri care au toate riscurile incluse sau doar o parte din riscuri sunt asigurate, in functie de bugetul si preferinta clientului. Pe de alta parte, exista asigurari complexe care ofera in afara asigurarii cladirilor si asigurarea de bunuri, accidente persoane si raspundere civila fata de terti in anumite limite sau contra cost care se adauga la sumele asigurate dorite de client.

La FlyInsurance fiecare client va avea parte de promptitudine si profesionalism in procesarea tuturor cererilor astfel ca se pot intermedia si obtine toate tipurile de asigurari de care aveti nevoie printre care asigurare de bunuri pentru companie precum cladiri, stocuri, echipamente, aparate si alte bunuri.

Pentru ca ne dorim sa aveti toata increderea ca beneficiati de cea mai buna solutie pentru asigurarea bunurilor dumneavoastra si sunteti protejati de eventualele pierderi cauzate de distrugerea sau avarierea acestora precum si de pierderile indirecte determinate de intreruperea activitatii, la FlyInsurance veti beneficia de o paleta complexa de polite de asigurare. Pentru a fi posibile toate acestea, intreaga echipa va poate ajuta prin consultanta gratuita sa alegeti din toate variantele posibile pe cea optima care vi se potriveste cel mai bine.

Stim cu totii ca pot avea loc daune sau esecuri in timpul operatiunilor de constructii pe durata santierului, cat si angajati sau anumite terte persoane pot suferi diferite accidente si astfel sa ajungeti intr-o dificultate majora. Din acest motiv ca antreprenorii sa nu ajunga sa se streseze cu astfel de evenimente si sa poata mereu sa faca progrese e recomandat sa apeleze la varianta asigurarilor de constructii puse la dispozitie de FlyInsurance.

Asigurarea este un element cheie care te poate ajuta in dezvoltarea afacerii. In acelasi timp elementele cheie in obtinerea unui rezultat pozitiv prin asigurare sunt adecvarea si exhaustivitatea politei de asigurare. Toate acestea cad in sarcina brokerului de asigurare de la FlyInsurance care va gestiona intreaga procedura prin definirea parametrilor asigurarii si negocierea acestora cu compania de asigurari, verificarea politei de asigurare, urmarirea contractului si rezolvarea eventualelor daune.

Va asteptam la FlyInsurance sa iei legatura cu unul dintre specialistii in asigurari care se bucura de multi ani de experienta in domeniu si care va poate ajuta sa alegeti polita adecvata nevoilor dumneavoastra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *