Stii o firma care se ocupa de inmormantari?

In cele mai grele clipe din viata aveti nevoie de sustinere deplina. Acesta este principalul avantaj pe care il ofera serviciile funerare. Angajarea unei firme specializate in servicii funerare a devenit o alternativa extrem de practica pentru toti cei care trec printr-un deces. Din nefericire, un astfel de eveniment poate avea loc oricand, in orice ora din zi si din noapte. Casa Funerara Luca pune la dispozitia celor care au nevoie servicii funerare non stop, inclusiv servicii funerare Rahova.

Printre serviciile pe care le ofera, Casa Funerara Luca iti este alaturi si in acelasi timp stabileste toate detaliile pe care in mod normal ti-ar fi greu sa le gestionezi in astfel de situatii.

Oferta casei funerare nu consta doar in servicii funerare, ci si in produse specifice unui astfel de eveniment, cum ar fi: sicrie, cruce, prosoape, batiste, coroane, aranjamente florale, lumanari, coliva si colaci, medic constatator deces, servicii de imbalsamare, masini funerare pentru transport, inclusiv international, daca este cazul, prin repatriere sau expatriere.

Decesul unei persoane dragi este cel mai trist moment al vietii, urmand sa fie insotit de inmormantare. Inmormantarea este ultimul omagiu care este adus persoanei care a plecat de langa noi, iar aceasta trebuie pusa foarte bine la punct, deoarece fiecare detaliu trebuie organizat minutios.

Decesul unei persoane presupune parcurgerea unor etape, printre care, constatare medicala, eliberarea certificatului de deces, contactarea preotului parohiei, obtinerea unui loc de inhumare, imbalsamare si cosmetizare, transport la domiciliu, achizitie de articole funerare, sicriu, cruce, priveghi, transportul decedatului la cimitir si descarcarea, parastasul.

Stim cu totii ca inmormantarea revine in sarcina familiei decedatului. Daca moartea apare intr-un moment neasteptat, socul poate fi imposibil de gestionat, motiv pentru care este recomandat sa ai sprijinul unei firme specializate. O astfel de firma iti va oferi posibilitatea sa stai alaturi de familie mai mult si sa te tina cat mai departe de stresul organizarii tristului eveniment.

In concluzie, o firma ce ofera servicii funerare usureaza foarte mult situatia dificila prin care treci.

Casa Funerara Luca ofera servicii funerare complete, iti va fi aproape in cele mai triste momente si iti va pune la dispozitie tot ce ai nevoie pentru organizarea evenimentului de ramas-bun. Aceasta firma iti pune la dispozitie servicii printre care, servicii funerare Bucuresti, servicii funerare non stop Bucuresti, pachete funerare Bucuresti, toaletare decedat Bucuresti, pachete parastas Bucuresti, repatrieri decedati, transport funerar Bucuresti.In afara de serviciile oferite in Bucuresti, firma asigura servicii si in Ilfov.

Pentru servicii funerare in Bucuresti si in judetul ilfov, cat si pentru orice alt detaliu legat de organizarea inmormantarii, iti recomandam sa intri pe site-ul serviciifunerareluca.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *