De ce va recomandam Femibion

Cum trebuie sa se planuiasca o sarcina

Femibion vine in ajutorul tututor mamicilor si viitoarelor mamici cu informatii despre sarcina si sfaturi cu privire la cresterea copiilor, iar rolul Femibion este acela de a reduce riscurile la care pot fi supusi bebelusii si complicatiile legate de sarcina, fiind o multime de aspecte de carre trebuie sa se tina cont.

Suplimente alimentare

Administrarea suplimentelor alimentare ar trebui sa inceapa cu cateva luni inainte de conceptie pentru ca organismul sa se pregateasca pentru modificarile care urmeaza a avea loc. Cele care au in componenta acid folic trebuie administrate pana in cea de-a 12-a saptamana a sarcinii, Femibion 1 fiind recomandat de catre medic, urmand ca mai apoi sa se faca trecerea la Femibion 2. Mai mult, indiferent de cat de sanatos este stilul de viata al gravidelor, acestea nu au cum sa asimilizeze toti nutrientii de care au nevoie din alimentele consumate, motiv pentru care se recomanda suplimentele. Totusi, este important de constientizat faptul ca suplimentele alimentare nu au rolul de inlocuire a unei mese, ci doar de completare, fiind de preferat ca administrarea sa aiba loc dupa masa principala a zilei.

Acidul folic se gaseste in legume precum spanac, brocoli, salata, cartofi dar, bineinteles, nu in cantitatile necesare. Totusi, dozele recomandate sunt precizate de catre medic intrucat nevoile pot sa difere de la o persoana la alta, de regula fiind vorba de 0.5 mg pe zi, iar doza poate sa creasca atunci cand femeile au mai avut o sarcina anterioara cu probleme, daca urmeaza tratamente pentru epilepsie, diabet, anemie sau alte boli ce afecteaza sistemul imunitar. In acelasi timp, suplimentele de la Femibion au in componenta si vitamina D care este importanta pentru femeile ce alapteaza si chiar daca aceasta poate fi asimilata din expunerea la soare sau din consumul de peste, oua, carne sau cereale, cantitatile nu sunt cele necesare.

Evitarea alcoolului si fumatului

Inainte de planificarea unei sarcini este important sa se renunte la fumat si la consumul de alcool intrucat ambele sunt foarte periculoase si atrag o multime de riscuri in timpul sarcinii. Bineinteles, si consumul de droguri trebuie evitat cu desavarsire.

Greutatea ideala

Femeile obeze ar trebui sa slabeasca inainte de a ramane insarcinate pentru ca in cazul acestora conceperea este ceva mai dificila, iar pe perioada sarcinii pot fi atrase mai multe probleme precum diabetul, cresterea tensiunii arteriale, nasterea prematura sau defecte in cazul bebelusilor. In acelasi timp, femeile care sunt prea slabe trebuie sa ia in greutate pentru ca in caz contrar risca, printre altele, nasterea prematura.

Dieta echilibrata

Dieta trebuie sa fie cat mai echilibrata pe durata sarcinii pentru a evita o multime de riscuri, iar gravidele pot apela la un nutritionist pentru ca acesta sa alcatuiasca un plan bine pus la punct, care sa fie pe gustul tuturor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *