De ce am ales PVC-ul pentru exterior

PVC-ul este un material a carui abilitate de a satisface clientii a fost dovedita de mai bine de 50 de ani, fiind folosit in diferite condii, inclusiv in cazul usilor, iar acestea pot fi de mai multe tipuri si se potrivesc in mai multe contexte. Cu toate ca nu este la fel de rezistent ca alte materiale metalice, PVC-ul tot reprezinta o optiune care merita luata in calcul pentru usile de exterior intrucat promite cateva avantaje importante.

Siguranta

In primul rand, acesta este un material foarte sigur, care a fost testat in cele mai dificile conditii si indeplineste chiar si cele mai riguroase reguli impuse de Uniunea Europeana. Astfel, raportul calitate – pret este mai mult decat ideal, motiv pentru care PVC-ul poate fi ales atat la birou, cat si acasa, intr-un depozit, o hala si nu numai.

Design

Datorita proprietatilor fizice ale acestui material, produsele din PVC, si in special usile, aduc o fluenta pe care si-o doresc toti clientii. De asemenea, optiunile de personalizare sunt foarte variate, pentru toate gusturile si nevoile, iar clientii au la dispozitie si o paleta de culori foarte vasta, astfel ca se poate evita oricand albul clasic care este considerat inestetic de multe ori.

Pe termen lung

In plus, PVC-ul este un material foarte flexibil, ce poate fi folosit in diferite conditii, iar in cazul usilor asigura o lunga durata de viata, fiind rezistent in fata temperaturilor ridicate sau scazute, dar si a loviturilor si socurilor. Cu alte cuvinte, o usa din PVC va rezista chiar si peste 10 ani, fara sa isi piarda din proprietati.

Intretinere inexistenta

Mai mult, acesta nu trebuie sa fie intretinut la fel ca alte optiuni precum lemnul, ci regulile sunt foarte simple, astfel ca merita amintit folosirea unei carpe moi pentru stergerea ocazionala a canturilor si incheieturilor. Asadar, cu o interventie minima si ocazionala se poate prelungi considerabil durata de viata a acestor produse.

Eco

In contextul in care incalzirea globala reprezinta o preocupare a fiecaruia dintre noi, iar PVC-ul este un material ideal intrucat este confectionat in conditii sigure, care nu polueaza, astfel ca este foarte prietenos cu mediul inconjurator.

Pentru orice mediu

Aceste usi de PVC pentru exterior sunt si foarte versatile, in sensul ca se pliaza perfect pe nevoile tuturor tipurilor de clienti, motiv pentru care pot fi alese atat pentru mediul rezidential, cat si pentru cel industrial.

Costuri minime

Daca vezi usile DHN vei constata ca acestea implica niste costuri minime in comparatie cu alte optiuni, motiv pentru care toti cei care isi doresc niste usi de care sa se bucure pentru cat mai mult timp si pentru care sa nu fie nevoiti sa scoata prea multi bani din buzunare, atunci PVC-ul reprezinta solutia optima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *