Tot ceea ce trebuie luat in calcul in ceea ce priveste suplimentele pentru sarcina

Fiecare femeie care intentioneaza sa ramana insarcinata trebuie sa adopte un stil de viata ideal din toate punctele de vedere, iar pregatirea unui plan alimentar sanatos trebuie sa aduca toate vitaminele si mineralele necesare. Totusi, oricat de generoase sunt mesele consumate, nu pot fi obtinute cantitatile recomandate de nutritenti, motiv pentru care este ideal sa se apeleze la suplimente sarcina care sa aduca completarile necesare.

Administrare

Asadar, inainte de momentul conceptiei cu cateva luni se recomanda administrarea unor suplimente care sa contina acid folic, 400 de miligrame in fiecare zi si pana in cea de-a 12 saptamana de sarcina. Acidul folic este important pentru sarcina intrucat ajuta la prevenirea a nenumarate riscuri si defecte la nastere precum cele ale tubului neural si multe altele.

Dieta adecvata

De asemenea, este important sa fie consumate alimente care contin folat, iar printre acestea se numara legumele cu frunze verzi, cereale si nu numai, insa pentru ca este dificil sa fie determinate cantitatile obtinute din mesele consumate, e mult mai simplu sa se apeleze la suplimente sarcina propuse de Femibion. In acelasi timp se recomanda evitarea dulciurilor, produselor de patiserie, a alimentelor prajite si nu numai, fiind mai simplu ca planul alimentar sa fie pregatit in colaborare cu un medic nutritionist specializat pe nevoile gravidelor.

Vitamina D

Cu totii avem nevoie de vitamina D, in special femeile insarcinate si cele care alapteaza, fiind asadar ideal ca acestea sa apeleze la suplimentele potrivite intrucat pe aceasta cale se regleaza cantitatile adecvate de calciu si fosfat din organism pentru ca muschii, oasele si dintii sa ramana sanatosi. De asemenea, vitamina D poate fi procurata din consumul unor alimente precum diferite tipuri de peste ca somon, hering, ton sau sardine, dar si din oua, carne rosie, motiv pentru care acestea trebuie incluse periodic in planul alimentar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *