Cine te ajuta cu transportul funerar

Atunci cand avem un deces in familie, o atentie deosebita trebuie sa o acordam firmei de servicii funerare care asigura transportul decedatului.

In primul rand, transportul decedatului nu este un simplu transport si pentru a putea fi realizat va fi nevoie de vehicule funerare speciale care sa detina toate autorizatiile dar si anumite documente specifice transportului funerar precum certificatul de deces, certificatul de imbalsamare si adeverinta de la DSP. In acest sens, firma de servicii funerare In Memoriam dispune de personal calificat care se va ocupa de toata documentatia necesara transportului funerar, astfel incat totul sa se desfasoare conform legii.

Va fi suficient doar sa spui care sunt preferintele si nevoile tale, iar reprezentantii de la In Memoriam se vor ocupa de toate aspectele organizarii masinilor funerare. Pentru a evita orice situatii neplacute este de preferat sa lasam firma de servicii funerare sa se ocupe de fiecare detaliu legat de transportul funerar.

Este bine de stiut ca firma de servicii funerare In Memoriam asigura pe langa serviciile la nivel national si servicii de transport decedati international.

Din punct de vedere al costurilor, serviciile funerare de la In Memoriam pot fi decontate si cu talonul de pensie, astfel incat un numar tot mai mare de clienti sa beneficieze de serviciile de calitate asigurate de firma de pompe funebre. Firma dispune de toate resursele necesare pentru asigurarea desfasurarii procedurilor de transport funerar astfel incat sa fie asigurate in cele mai bune conditii. Transportul funerar va respecta toate normele de igiena si siguranta si se desfasoara in conformitate cu legislatia in vigoare a tarii de unde va fi preluata persoana decedata, respectand cu strictete regulile internationale in vigoare.

Stim cat de mult isi doreste familia persoanei decedate ca trupul neinsufletit al persoanei dragi sa ajunga pe meleagurile natale pentru a putea fi comemorat asa cum se cuvine, astfel ca, la In Memoriam exista o echipa specializata in transportul funerar si poate asigura toate serviciile funerare in aceasta situatie.

In cazul unui roman care a decedat in strainatate este de preferat sa apelam la serviciile firmei de pompe funebre care se poate ocupa de toate detaliile transportului funerar precum si de toate detaliile inmormantarii. Aceasta firma de servicii funebre se va ocupa de toata documentatia necesara repatrierii persoanei decedate, fara de care transportul funerar nu se poate indeplini in conditii legale.

Cereti o oferta de pret pentru servicii de transport funerar In Memoriam si veti beneficia de servicii complete si calitative. Pe langa faptul ca aceasta firma de servicii funerare are masini dotate corespunzator, aceasta este mereu disponibila pentru clienti, oferind servicii de calitate, avand soferi specializati ce vor avea mereu in vedere normele de siguranta si igiena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *