Si bebelusul tau trebuie sa fie la moda

In momentul in care ai nevoie de haine de bebelusi iti doresti sa gasesti ceva care sa arate bine, dar sa se deschida si usor. Sa fie placute la atingere, sa fie confortabile, sa nu fie prea mari, dar nici prea mici. Ca proaspat mamica, alegerea hainelor de bebelusi este o provocare, mai ales daca esti la primul copil.

Asadar, ca sa poti alege haine pentru bebelusi poti respecta o lista de recomandari care consta in cateva aspecte.

In primul rand, in primele zile de viata sau primele luni din viata, cei mici au nevoie de confort sporit. De aceea, hainutele de bumbac si alte tesaturi organice moi sunt cea mai buna alegere, pentru ca ele lasa pielea sa respire si absorb respiratia. Este recomandat sa te feresti de tesaturile sintetice deoarece ele pot irita pielea celui mic.

De asemenea, in cazul celor mici, vei fi foarte des nevoita sa schimbi hainutele de mai multe ori pe zi, asa ca este indicat sa ai mereu unul sau mai mult schimburi de haine curate in garderoba.

Pentru economisirea timpului, poti alege o hainuta cu un sistem de prindere cat mai simplu, deoarece doar astfel iti va fi mult mai usor sa iti imbraci copilul. In plus, va fi mult mai usor sa il dezbraci pentru a putea verifica daca trebuie sa ii schimbi sau nu scutecul.

In primele luni de viata, bebelusii cresc intr-un ritm accelerat, astfel ca hainutele vor deveni rapid prea mici. De aceea este bine sa alegi hainele de bebelusi cu un numar mai mare.

Unul dintre articolele care sunt cel mai des utilizate inclusiv in categoria imbracaminte pentru nou nascuti este body-ul. Aceasta alegere se bazeaza pe faptul ca sunt mai confortabile, practice, usor de deschis si inchis. In plus, pe magazinul online Dipoland, vei putea gasi o multime de modele dragute, cu imprimeuri adorabile.

Pielea bebelusilor este foarte sensibila astfel ca cel mai mic disconfort le poate provoca iritatii nadorite. Pentru a putea evita acest lucru este recomandat sa alegi haine cat mai fine si delicate, care sa fie catifelate la atingere.

Bebelusii cresc de la o zi la alta, iar hainele pe care le poarta astazi este posibil ca peste o saptamana sa nu le mai vina. Din acest motiv nu are nici un sens sa investesti sume mari de bani in hainute noi, scumpe, iar varianta de haine pentru bebelusi de la Dipoland este o optiune mai convenabila si mult mai prietenoasa cu buzunarul tau.

Alege de aici haine pentru bebelusi care sa se potriveasca cat mai bine pe pielea celui mic, sa nu fie nici prea stramte, care sa ii preseze burtica, dar nici prea largi, prin care sa ii poata patrunde aer rece.

Viziteaza Dipoland!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *