Florile nu au cum sa lipseasca de la o inmormantare

Florile au un rol deosebit in transmiterea sentimentelor fata de o persoana, astfel ca le putem oferi unei persoane decedate pentru a ne exprima sentimentele de atasament si regret fata de acea persoana.Deoarece iti doresti sa faci alegerea potrivita pentru o astfel de situatie poti alege un aranjament floral de la Casa Funerara Luca.

Casa Funerara Luca este alaturi de familia care trece printr-un moment dureros, cel al despartirii de persoana draga lor.Cu totii ne dorim sa ne exprimam sincerele regrete si ne dorim sa fie alaturi de noi o firma pe care sa putem conta in acele momente ce au o incarcatura puternica pentru noi.

In acele momente tot ce putem face este sa ii oferim un ultim omagiu si sa ne luam ramas bun de la omul care ne-a fost alaturi.Exprimarea legaturii emotionale va fi aratata si prin florile pe care le vom putea aduce la mormantul sau.

In simbolistica religioasa, florile funerare semnifica frumusetea Raiului, transmitand puritate si gingasie, precum este si sufletul persoanei dragi care ne-a parasit.

Casa Funerara Luca pune la dispozitia clientilor sai o varietate de coroane si jerbe funerare cu modele distincte pe care le puteti alege in functie de optiuni si buget.

Cele mai frecvente flori la astfel de evenimente sunt garoafele, crizantemele, trandafirii, irisul si calele, dar putem realiza la comanda orice model in functie de alegerea clientului.

Un alt aspect important il au culorile florilor, prin intermediul acestora exprimand sentimentele pe care dorim sa le transmitem.Irisul exprima speranta, trandafirii rosii simbolizeaza dragostea, cei albi puritatea, iar cei galbeni prietenia.Crizantemele sunt simbolul sinceritatii, iar calele exprima puritatea persoanei plecate din aceasta viata, renasterea si invierea.Garoafele sunt cele mai frecvente flori utilizate pentru aranjamentele funerare, garoafele rosii exprima admiratia fata de persoana decedata, iar garoafele albe exprima afectiunea pura si inocenta.

In functie de ceea ce exprima fiecare floarea si culoarea acesteia veti cunoaste care este cea mai buna optiune.

Coroanele si jerbele funerare pot fi insotite de mesaje de ramas bun scrise pe o panglica atasata aranjamentului floral.Prin intermediul acestor mesaje va puteti exprima iubirea sau durerea infinita cauzata de trecerea in nefiinta a persoanei dragi.

In cazul in care nu stiti care este mesajul cel mai potrivit si nu aveti forta sufleteasca necesara de a scrie cateva cuvinte, exista cateva mesaje clasice care se pot utiliza la aranjamentele florale:

  • nu te vom uita niciodata
  • un ultim omagiu
  • sincere regrete
  • vei ramane vesnic in amintirea noastra
  • regrete eterne
  • sincere condoleante
  • cu sufletul indurerat

Indiferent de modelul pe care vi-l veti dori pentru aranjamentul floral, Casa Funerara Luca va sta la dispozitie pentru a va indeplini dorintele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *