O vacanta in Havana

Titlul acestui articol este intitulat o vacanta in Havana. Nu este un titlul foarte pompos si nici unul care sa atraga foarte multe comentarii, insa este un adevar spus sus si tare. Ceea ce am trait in Havana a fost cu adevarat faorte tare. Adica de mult nu am mai avut parte de o vacanta atat de buna. Pot spune ca sunt chiar fericit ca am ales aceasta destinatie fiindca in urma ei am ramas cu foarte multe amintiri placute.

Sincer, nici nu stiu de unde sa incep. Cred ca cel mai important este hotelul fiindca acolo te odihnesti si dupa vin locurile pe care le-ai vizitat. Sigur, unii ar putea spune ca mai inainte sunt locurile si apoi hotelul insa chestiunea asta este extrem de discutabila. Si cred ca un astfel de topic nu isi are locul aici. Insa ar fi interesant un post separat cu acest subiect.Hmm, o sa ma gandesc si daca ma decid o sa fac o postare si cu asa ceva. Cine stie, poate chiar o sa fac si un sondaj.

Dar sa nu divaghez de la scopul acestui articol si, dupa cum spuneam, sa incep cu hotelul. Pot spune ca am fost cazat la hotelul Melia din Havana. Tin sa spun ca mi-a placut extrem de mult. Adica chiar am avut parte de tot confortul din lume, iar pretul a fost foarte bun. Pot spune ca hotelul Melia a fost chiar o alegere inspirata.

Revenind la vacanta in Havana, pot spune ca dupa hotel mi-a placut foarte mult locul in sine. Capitala Cubei este un loc extrem de bun pentru cei care cauta plaje insorite, dar si pentru cei care cauta viata de noapte. Cred ca el are de toate pentru toti. Pot spune ca am gustat din toate si am ramas cu gust extraordinar de bun. Nu am avut parte de lucruri neplacute, probabil din acest motiv spun ca am apreciat fiecare lucru in parte.

Cred ca este foarte important sa te nimeresti la locul potrivit in locul potrivit. Ei, acest lucru pot spune ca mi s-a intamplat mie. Exact acest lucru. Pana la urma cred ca fiecare are un loc al lui binedefinit de vizitat. Iar acest loc este extrem de pe gustul meu. Am avut parte de tot ceea ce mi-am dorit si nu mi-a parut rau ca am mers in fiecare loc din capitala Cubei. Sau, in fine, in aproape toate locurile. Si spun acest lucru fiindca orasul este unul imens. Asa ca am incercat sa ajung in cat mai multe locuri posibile si stiu ca mi-a placut mult de tot.

In finalul acestei postari vreau sa va indemn ca mergeti intr-o vacanta in Havana. Chiar aveti ce sa vedeti si sunt sigur ca nu o regretati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *