Am gasit o solutie pentru a economisi benzina

Probabil ca orice sofer a mai auzit pana acum de instalatiile GPL si de avantajele aduse, iar acestea reprezinta astazi o optiune ce merita luata in calcul de catre toti cei care isi doresc sa faca economii la fiecare drum parcurs. Pretul pentru un litru de carburant a depasit pragul de 6 lei, pe cand gazul petrolier lichefiat poate fi achizitionat la jumatate de pret, ceea ce asigura economii considerabile la fiecare drum parcurs.

Cat costa?

Pentru ca partea financiara joaca un rol important intotdeauna, principala preocupare a tuturor celor interesati este reprezentata de pretul acestor sisteme. Astfel, preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele si incep de la 500 de euro, ceea ce presupune ca investitia initiala va putea fi amortizata in primele 12 luni sau mai repede, in functie de distanta parcursa. Ulterior, soferii vor simti economiile facute la fiecare drum parcurs in propriul buzunar, fiind o solutie foarte eficienta, care nu poate fi atinsa sau depasita decat de masinile electrice, dar care sunt mult mai costisitoare si aproape inaccesibile in Romania.

Pentru orice masina

Unul dintre marile avantaje este reprezentat de faptul ca instalatiile GPL se pot instala pe toate tipurile de masini, anumite optiuni fiind universale, pe cand unele sunt dedicate, ceea ce aduce eficienta maxima, insa si preturile sunt ceva mai ridicate. Conteaza marca, modelul, anul de fabricatie si tipul de motor, iar pe aceasta cale oricine va putea lua cea mai inspirata decizie posibila.

Nu ai grija intretinerii

Cu siguranta nimeni nu are timp suficient in ziua de azi pentru intretinerea corespunzatoare a tuturor produselor care conteaza, insa in cazul unei instalatii GPL AGR nici nu este nevoie intrucat este suficient ca la fiecare doi ani acestea sa fie verificate de catre specialisti, procedura similara cu cea a ITP-ului.

Montajul este rapid

In plus, nici nu ai grija montajului intrucat totul se pune in practica in decurs de numai cateva ore, ceea ce presupune ca imediat vei putea folosi masina, urmand ca la fiecare drum parcurs sa faci economii importante.

Verificari periodice

La capitolul verificari trebuie mentionata doar cea amintita anterior, care este impusa de lege, ceea ce presupune ca cei care nu respecta regulile nu vor putea circula cu masinile in mod legal, iar sanctiunile sunt drastice. In acelasi timp, verificarile trebuie sa fie efectuate doar in serviceurile acreditate RAR.

Siguranta maxima

Nu in ultimul rand, sistemele disponibile in ziua de azi sunt mult mai sigure, iar un rezervor GPL este de circa 30 de ori mai gros decat cel cu care masinile vin echipate din fabrica, motiv pentru care nu trebuie sa iti faci griji referitor la siguranta, pentru ca acestea asigura cele mai bune conditii, asa ca alege chiar acum instalatiile de care ai nevoie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *