Romania se duce dracu

Acu’ cateva zile am vazut pe Facebook povestea pustoaicei de 15 ani, pe numele sau Sabina Elena care a fost amenintata cu moartea, fratilor!! De ce? Ca a avut magnificul tupeu sa poarte tricolorul tarii a carei cetatean e si in care traieste. Bai oameni buni, dupa ce fata a fost amenintata ce diriginta si director, pac a fost amenintata de un nea caisa ca o omoara. Si a facut-o si tiganca, saraca fata fiind la fel de alba ca si mine.
Am si eu gene unguresti in mine, avand stra-strabunici din partea mamei unguri. Da ba!! Am si sange unguresc in mine si sange romanesc. Si am ajuns sa imi fie rusine de el? Ca am ajuns in halul in care ne amenintam intre noi?
Nu stiu cati ati vazut Hunger Games, sau cati ati citit trilogia, dar aici vad o asemanare izbitoare cu Panem. Poate asta ar trebui sa devina inmul national:

sau asta:

Poate ca ar trebui sa organizam si noi jocuri d-astea just for fun sa vedem care e mai tare si mai cu mot.

Poate ca ar trebui sa fim si mai dati dracu, poate ar trebui sa ignoram si mai mult valorile adevarate si sa promovam curvele ce stau la TV. Poate avem nevoie de un nou Ceausescu.
Si acum un mesaj pentru pustoaica plina de curaj, in fata careia ma inclin si zic jos palaria. Bravo!!! Eu una nu aveam curajul asta la varsta ta si nu luptam pentru ce e al meu ca tine.
Eu una nu am nicio treaba cu ungurii, sau chinezii sau alte natii. Mie mi se pare ca toti suntem la fel. Adica facem parte din specia aia numita Homo Sapiens Sapiens, desi sunt multi care au ramas la forma Homo Erectus aka Neanderthalienii. (no pun intended)
Sa va fie rusine ba!! In special alora care comenteaza ca boii, si sunt si unguri pe deasupra, unguri care au uitat ca majoritari suntem noi romanii, tara se numeste ROMANIA si este condusa de un roman, are imnul national numit “Desteapta-te romane” si limba oficiala e romana.