Recoltarea de celule stem este accesibile

Celulele stem reprezinta o solutie care este tot mai des folosita in ziua de azi intrucat s-a constientizat care sunt avantajele aduse. Asadar, afla detalii de aici pentru a sti tot ce este mai important despre acestea, incepand de la modul in care pot trata diferite afectiuni, care sunt acestea, cum se recolteaza si cum se folosesc. Corpul nostru este alcatuit din mai multe tipuri de celule, insa cele stem sunt unice datorita faptului ca au abilitatea de a se regenera si astfel pot duce la formarea de noi tesuturi sanatoase, inlocuindu-le pe cele afectate de diferite boli sau accidente.

Cand sunt utile?

In urma unui accident sau a unei afectiuni celulele corpului sunt afectate, iar cele stem au rolul de a le inlocui prin regenerarea altora noi, sanatoase, ocazie cu care vindecarea se produce mai repede. Asadar, celulele stem pot fi prelevate si depozitate intr-o banca de celule stem, urmand a fi folosite atunci cand este nevoie, fara a-si pierde din proprietati in timp, astfel ca pot fi utile chiar si peste 20 de ani.

Diferite afectiuni tratate

Acestea au abilitatea de a inlocui celulele care sunt afectate in urma unui infarct, a bolii Alzheimer, Parkinson su alte probleme neurologice, insa nu trebuie omisa nici posibilitatea de producere a insulinei, care sa ii ajute pe cei cu diabet sa se trateze, dar se produc si celule ale muschilor inimii. Cu alte cuvinte, se poate inlocui orice tesut sau organ care are de suferit, motiv pentru care afla detalii de aici despre cum se preleveaza celulele stem.

Usor de prelevat

Unul dintre cele mai mari avantaje este reprezentat de faptul ca celulele stem sunt usor de prelevat si procedura difera in functie de sursa acestora. Totusi, cum sangele cordonului ombilical reprezinta o sursa foarte bogata, aceasta aduce si cea mai simpla modalitate de recoltare si se efectueaza imediat dupa nastere intr-o siguranta deplina. Nici in cazul celor prelevate din maduva osoasa nu este nevoie de proceduri complicate, insa presupun apelarea la o interventie chirurgicala care, la fel ca toate celelalte, implica niste riscuri minime, care sunt foarte rare.

Le poti depozita aici

Celulele stem prevelate trebuie sa fie depozitate in cele mai bune conditii in banci speciale, iar StemSure reprezinta un bun exemplu in acest sens, urmand ca acestea sa fie folosite oricand este nevoie, chiar si peste doua decenii pentru ca nu se vor pierde proprietatile in timp.

Diferite pachete

Totodata, la StemSure ai la dispozitie cateva pachete din care poti sa alegi, asa ca afla detalii de aici. Preturile incep de la 1.299 de lei pentru cel Basic, pentru cel Complex se va achita 100 de euro in plus, pe cand cel Perfect este 1.699 de euro, iar cel Perfect+ 2.390 de euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *