Nu am folosit niciodata un smartwatch

Un smartwatch iti poate aduce o multime de beneficii in viata ta asa ca merita sa afli mai multe despre acestea, sa vezi ce modele se poarta la ora actuala si sa vezi ce functii aduc. Optiunile sunt foarte variate in ziua de azi intrucat costurile sunt mult mai accesibile in comparatie cu ultimii ani, asa ca poti sa vezi ceasurile iUni, unde este imposibil sa nu gasesti ceva pe placul tau.

Design modern

In primul rand ceasurile sunt niste accesorii care au rolul de a aduce completarile necesare oricarei tinute, astfel ca sunt disponibile diverse modele, atat pentru femei, cat si pentru barbati, insa nu au fost uitati nici copiii. Majoritatea design-urilor sunt moderne, insa se gasesc si optiuni foarte versatile, care sa se dovedeasca a fi ideale cu diferite outfituri casual sau elegante.

Esti pasionat de sport?

Daca esti iubitor de sport, atunci cu siguranta ar trebui sa iei in calcul achizitionarea unui smartwatch pentru ca acesta vine la pachet cu o multime de functii de baza, dar si cu altele care iti sunt dedicate. Pe aceasta cale va fi mult mai usor sa iti monitorizezi activitatea si vei gasi modaliatile prin care sa iti imbunatatesti performantele. De la pedometru, la barometru, altimetru, cronometru si nu numai, toate acestea iti vor fi de folos, asa ca vezi acum ceasurile iUni si alege-l pe care care iti place cel mai mult.

Alte functii utile

Printre functiile de baza care trebuie amintite se numara cea antifurt, care dupa cum anunta si numele presupune emiterea unui semnal sonor de fiecare data cand intervine o distanta mai mare de cativa metri intre ceas si telefon. Monitorizarea somnului este o alta functie importanta intrucat odihna este importanta pentru fiecare dintre noi, dar nu lipsesc camera foto, calendar, alarma, jurnal apeluri, contacte si multe altele care te asteapta acum.

Caracteristici pentru tine

Caracteristicile difera de la un model la altul, dar de cele mai multe ori functiile sunt accesibile prin intermediul ecranului tactil a carui dimensiuni pot varia, capacitatea bateriei asigura minim 2, 3 zile autonomie, iar pentru incarcarea completa sunt de ajuns 2, 3 ore.

Preturi bune

Ceasurile iUni pot fi alese la cele mai bune preturi, astfel ca un buget incepand de 50 de lei poate fi suficient pentru alegerea modelului preferat, iar cine comanda produse in valoare de minim 499 de lei se va bucura si de livrare gratuita prin curier.

Testeaza produsul

Totodata, iUni e un magazin online foarte bine dotat, unde este foarte usor sa se ajunga la modelele preferate, dar este disponibil si un showroom in capitala, unde clientii au posibilitatea de a merge si a testa fiecare smartwatch in parte pentru a lua o decizie inspirata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *