LIKE WATER

Am admis intotdeauna functionalitatea razboinicilor! Ei exista pentru ca au o functionalitate dar si pentru ca se comporta intr-un mediu care transforma anumite energii agresive intr-o linie discontinua de creatie. Atata timp cat va exista calmul si linistea, va exista si agresivitatea (sub o forma sau alta).
Forma de lupta este practicata de multe spirite pentru a transcede, interior, spre o geneza a simtamintelor nobile. Suna nejustificant, insa toti cauta iubirea si echilibrul.
Cel mai mare luptator al zilelor din urma a fost, in opinia mea, renumitul Bruce Lee. De ce? Pentru ca el studia mecanismul energetic asupra fizicului. El este cel care a spus “Fii ca apa!”.
Astazi, exista un alt luptator care merge pe o cale oarecum similara.

Atat doar ca propulsarea caracterului sau vine din umilinta, din credinta. Ciudat pentru un luptator de full contact. Si totusi, mie mi-a atras atentia!
Va invit sa vizionati documentarul LIKE WATER despre Anderson Silva! Contine violenta si agresivitate cu grad crescut, insa ca studiu merge. Atentie! Nu promovez lupta fizica; pe cea spirituala da, pentru ca ea desavarseste! Insa, cineva care ingenuncheaza in fata adversarului invins are ceva de spus.
“Nu sunt cel mai bun, dar pot atinge imposibilul!” (Anderson Silva)