Ai pregatit tot ce trebuie pentru botez?

Botezul copilului tau poate fi o adevarata reusita si tot ce trebuie sa faci este sa alegi produsele potrivite, sa gasesti un loc adecvat, sa alegi nasii si sa intocmesti lista cu invitati. Totul poate fi mai simplu cu ajutorul Andini, intrucat aici ai la dispozitie toate produsele necesare pentru organizarea unei ceremonii speciale. Totusi, niciun astfel de eveniment nu este complet fara alegerea unui trusou botez, iar pentru cei care nu stiu ce este acesta, trusoul reprezinta un pachet ce contine toate elementele necesare in cadrul ceremoniei.

Sarcina de achizitionare a acestora revine, de obicei, nasilor, insa si parintii se pot implica direct pentru a fi siguri de luarea celei mai inspirate decizii, iar la Andini gasesti cateva optiuni grozave care merita luate in calcul.

Componenta

Un trusou are in componenta mai multe elemente, incepand cu doua prosoape, unul pentru bebelus si unul pentru preot, alaturi de o panza de mir si o fasa, insa nu trebuie sa lipseasca sticluta cu mir si nici sapunul, cu acesta din urma fiind spalati cei mici. De asemenea, exista posibilitatea de a adauga optional si o paturica, o batista sau o bavetica, cu toate ca nu este necesar conform traditiei.

Avantajul la Andini este ca toate produsele pot fi personalizate, astfel ca se pot grava numele celor mici, initialele sau un diferit alt desen, in functie de preferinte. De cele mai multe ori prosopul si panza de mir sunt cele pe care se inscriptioneaza numele celor mici, iar acestea vor putea fi pastrate drept amintire.

Diferite teme

In acelasi timp, pentru ca niciun detaliu sa nu ramana la voia intamplarii, in cadrul botezului pot fi organizate diferite teme, iar produsele alese trebuie sa fie in concordanta cu aceasta. Astfel, Andini vine cu trusouri botez variate, de la cele mai distractive, inspirate din desene animate, filme sau carti, insa nu lipsesc nici cele obisnuite, care aduc mai multa versatilitate si se potrivesc in toate conditiile. Mai mult, Andini iti sare in ajutor si cu celelalte produse necesare, care, de asemenea, se pot personaliza sau pot fi inspirate din diferite locuri, pentru ca totul sa iasa perfect, iar aici se pot aminti lumanarile, hainutele pentru cei mici, cutii de dar si nu numai.

Tot ce ai nevoie

Daca comanzi un trusou botez poti alege si lumanarile tot acum, astfel incat acestea sa se asorteze si sa se potriveasca de minune si sa te asiguri ca evenimentul organizat de tine va fi o adevarata reusita.

Totodata, pentru ca Andini este un magazin online iti va fi foarte usor sa alegi produsele de care ai nevoie in decurs de numai cateva minute, faci economii considerabile de timp, dar te bucuri si de preturi foarte bune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *