Nu dai gres daca alegi aceste posete

Acum este mai simplu ca niciodata sa aduci completarile necesare tinutei tale prin accesoriile adecvate, iar Wild Inga propune o gama foarte variata de posete, pentru toate gusturile si nevoile, astfel ca le poti descoperi pe toate aici. Daca esti in pana de idei, oricand poti sa alegi genti Rita, in aceasta serie fiind disponibile trei variante si este imposibil ca acestea sa nu iti indeplineasca cerintele.

Trei propuneri

Prima propunere este cea fuchsia care este disponibila in dimensiuni compacte, insa se dovedeste a fi suficient de incapatoare, astfel incat sa poata fi transportat orice obiect de nelipsit din viata ta, de la telefon, portofel, chei, machiaje si nu numai. Capacul este turcoaz si este infrumusetat cu cateva detalii metalice aurii, motiv pentru care orice femeie are parte de toata libertatea necesara atunci cand pregateste un outfit pentru orice activitate. Aceasta poseta se dovedeste a fi ideala pentru a fi purtata in viata de zi cu zi, fiind suficient de practica, insa reprezinta o solutie potrivita si in cazurile mai speciale, precum o aniversare sau o iesire in club.

Totusi, daca iti doresti ceva putin mai special poti alege cea de-a doua varianta, animal print, care se remarca prin capacul sau negru ce imita efectul pielii de strut, astfel ca aduce un look exotic. Fiind inchisa la culoare, poseta este foarte versatila, motiv pentru care este usor sa se includa in fel si fel de tinute, pentru toate activitatile. Nu in ultimul rand, din seria de genti Rita nu lipseste nici varianta camel, care este maro si dispune de un capac inchis la culoare, cu efectul pielii de sarpe. Nu lipsesc detaliile metalice aurii, care in acest caz se potrivesc grozav, iar practicalitatea nu va reprezenta vreodata o problema, astfel ca merita sa iei aceste optiuni in calcul atunci cand esti in cautarea unei genti noi.

Cea mai buna calitate

Toate aceste trei genti sunt confectionate din cele mai bune materiale, motiv pentru care nu doar ca arata bine, ci sunt si foarte comode, astfel ca vor fi perfecte atat la serviciu, cat si in oras in timpul liber sau la o petrecere. Calitatea superioara promite si o lunga durata de viata, iar posetele sunt foarte usor de intretinut, fara a fi pretentioase, astfel ca se vor prezenta in cele mai bune conditii de-a lungul timpului.

Profita de preturi

Nu in ultimul rand, preturile pentru aceste genti Rita sunt corecte, direct proportionale cu calitatea oferita, astfel ca pot fi achizitionate la 463, respectiv 534 de lei, in functie de varianta aleasa. De asemenea, daca valoarea tuturor produselor achizitionatea de la Wild Inga depaseste pragul de 550 de lei orice client se va bucura de transport gratuit prin curier in toata tara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *