Am cautat mult timp o modalitate prin care sa imi personalizez masina

Te-ai saturat ca masina ta sa fie la fel ca toate celelalte din trafic? Iti doresti ca aceasta sa atraga toate privirile, insa fara sa fii nevoit sa aloci bugete semnificative pentru personalizarea sa? Si noi, motiv pentru care iti propunem serviciul de colantari auto care, cu siguranta, iti va indeplini toate cerintele din punct de vedere estetic. Aceasta procedura se dovedeste a fi foarte avantajoasa din mai multe puncte de vedere, iar impreuna le vom descoperi pe cele mai importante.

Preturi minime

Principalul avantaj e reprezentat de costurile implicate, care sunt accesibile pentru toate buzunarele si se calculeaza in functie de fiecare proiect in parte, de dimensiunile autoturismului si de tipul de autocolant ales. Asadar, pentru masinile din clasa mica este de ajuns un buget de circa 1.000 de lei, pret care va creste treptat pentru compacte, sedanuri, SUV-uri sau autoturismele de lux, insa intotdeauna vor fi de minim 3, 4 ori mai mici decat tarifele necesare pentru vopsire.

Solutii de personalizare

Astfel, clientii care apeleaza la colantari auto au la dispozitie o gama foarte variata de autocolante din care pot alege, pentru ca acestea sa indeplineasca cerintele impuse chiar si de catre cei mai pretentiosi. Foarte populare sunt autocolantele mate, insa si cele care imita vopseaua metalizata si nu trebuie omis nici albul perlat care este foarte des cautat de catre posesorii autoturismelor de lux.

Pentru orice autoturism

In schimb, procedura poate fi pusa in practica in toate situatiile, pentru orice tip de autoturism, fara a conta tipul acestuia, iar daca nu se doreste colantarea integrala, oricand pot fi colantate doar anumite elemente de caroserie, de la capota, cupola, spoilere, portiere si nu numai. Totodata, aceasta este o varianta ideala prin care se pot masca anumite defecte usoare ale caroserieri.

Lunga durata de viata

Exista mai multe tipuri de autocolante, iar garantia minima este de 2 ani, insa aceasta poate sa depaseasca chiar si mai mult de 5 ani in alte conditii, motiv pentru care raportul calitate – pret este unul mai mult decat ideal. In tot acest timp masinile vor arata ireprosabil, iar autocolantele nu se vor deteriora sau uza de la precipitatii sau de la razele puternice ale soarelui.

Usor de pus in practica

Pentru a colanta in totalitate un autoturism nu este nevoie de mai mult de cateva ore si, de regula, se aloca circa 15 minute pentru fiecare element in practica. Asadar, procedura e mult mai simpla decat cea implicata de alternativa vopsirii.

Idei noi

Daca iti vin idei noi de personalizare trebuie sa stii ca procedura colantarii auto reprezinta o solutie reversibila, motiv pentru care se poate reveni oricand la situatia initiala, iar decolantarea si recolantarea implica costuri minime si reprezinta niste proceduri simple.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *