Hazardule, partinitorule!!

Hazardul are simtul umorului bine dezvoltat. Atat de dezvoltat incat uneori devine chiar batjocoritor.
Hazardul e un tip de treaba care tine cu cei saraci si care se subordoneaza total doamnei Liliana Ghervasuc. Dorintele acesteia devin ordine pentru el. Femeie puternica, nu gluma!
Hazardul face posibil un fapt incredibil: scoate din suflanta de n-shpe ori la rand numarul 46!
Si intotdeauna face ca un singur castigator sa ia marele premiu. El nu-si doreste niste combinatii de 6 banale, care sa para absolut intamplatoare, nuuu! Scoate din urna numere dubioase, pentru (ma repet) a n-shpea oara, ca asa trebuie: 1, 2, 34, 35, 42, 46! Pai, nu?
La ce altceva sa te astepti intr-o tara in care presedinta loteriei cere oamenilor sa nu se mai asocieze ca sa joace la loto, ca… nu-i bine? Ce o deranja atat? Oare ea a auzit de faptul ca cel mai mare premiu din istoria SUA, de 3oo si ceva de milioane de dolari, a fost castigat de un bilet jucat de 2000 de persoane?
La ce altceva sa te astepti intr-o tara guvernata de un asa hazard mistocar, care tine sa le arate celor 623 de creduli ca sunt niste idioti bogati ? Cand el este un personaj de basm care tine cu cei amarati….

si care nu le da decat numarul 2 ogicilor…
La ce sa te astepti intr-o tara in care vulgaritatea conduce si ii comanda hazardului: “fa-i pe prostii aia sa-si bage unghiile-n gat?!”….
Hazardule, m-ai dezamagit! Esti atat de partinitor… ca nu vreau sa am de-a face niciodata cu tine…

Comentezi, deci existi…