De ce am ales sa tin un calendar menstrual

Femibion propune un calendar menstrual care sa fie util tututor femeilor, nu numai gravidelor sau celor care intentioneaza sa ramana insarcinate, intrucat informatiile notate pot fi utile in diferite contexte. Asadar nu mai este nevoie sa se faca presupuneri cand va avea loc urmatorul ciclu, chiar daca acesta nu este regulat, intrucat in decurs de cateva luni se poate alcatui un precedent, motiv pentru care aceasta unealta este foarte importanta. Totodata, vei sti cand are loc ovulatia, aspect esential in cazul femeilor care isi doresc sa ramana insarcinate, dar si pentru cele care vor sa evite acest pas.

Diferite informatii utile

Cu toate ca nu este cea mai recomandata metoda contraceptiva, calendarul menstrual poate fi util si din acest punct de vedere, cu toate ca se recomanda apelarea la niste optiuni mult mai eficiente si mai putin riscante. De asemenea, prin intermediul calendarului menstruatia poate fi inteleasa mai bine, in sensul ca prin informatiile colectate pot fi aflate detalii cu privire la sangerari, mucus sau experimentarea altor simptome. Nu trebuie omis nici faptul ca prin pastrarea acestui calendar menstrual de la Femibion pot fi deslusite chiar si mistere medicale, precum de ce unele femei sangereaza 7 zile in fiecare luna, in timp ce altele doar 4 zile, astfel ca informatiile vor fi utile medicilor care pot face noi descoperiri.

Ideal la medic

In plus, la orice control medicul va cere informatii cu privire la menstruatie, motiv pentru care cu cat sunt mai detaliate, cu atat mai bine, astfel ca acestea nu trebuie tinute minte, ci sunt incluse in calendar, fiind ca o agenda simpla. De asemenea, la fiecare control femeile nu vor mai uita sa adreseze intrebarile esentiale intrucat acestea vor fi notate in calendar. Nu trebuie omis nici faptul ca viata poate fi mult mai organizata cu ajutorul calendarelor intrucat menstruatia nu va mai aparea in cele mai neasteptate momente, ocazie cu care acea iesire la piscina sau acea vacanta va putea fi planuita pentru cel mai potrivit moment, motiv pentru care toate femeile se vor bucura de tot confortul de care au nevoie in toate conditiile.

Il ai cu tine

Mai mult, calendarul propus de Femibion este foarte usor de folosit, iar datele le vei avea cu tine in toate momentele, fie pe laptop, telefon sau tableta, astfel ca nu trebuie sa iti mai faci griji cu privire la uitatul acestuia acasa sau la birou. Si mai important este faptul ca acest calendar este gratuit, astfel ca reprezinta o unealta care nu are cum sa lipseasca din viata nici unei femei. Asadar, iti va fi mult mai usor sa determini cele mai fertile zile ale lunii pentru a creste considerabil sansele de a ramane insarcinata, fie de a evita sarcina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *