5 semne ca iti inseli emotional partenerul

Sa fii inselat este unul dintre cele mai urate episoade ce pot aparea in viata unui om. Exista o diferenta intre a insela pe cineva fizic si a insela pe cineva emotional, insa efectul dureros ramane valabil in ambele cazuri.

Ti s-a intamplat vreodata sa te afli intr-o relatie stabila, dar sa te trezesti ca te gandesti “putin” prea des sau prea mult la o anumita prietena sau la un anumit coleg?

Iata 5 semne care arata ca iti inseli partenerul la nivel emotional:

1.Simti ca trebuie sa ascunzi mesajele de la acea persoana fata de iubitul sau iubita ta actual/a

In momentul iti scrie noua colega de la munca ceva pe Whatsapp sau pe Facebook, iesi din camera in care erai cu iubitul tau sa ii raspunzi?

Sa iti doresti spatiu pentru a vorbi cu cineva este normal. Insa, daca simti nevoia sa iesi din camera pentru a fi singur cand ii raspunzi acelei persoane, atunci ceva se intampla in interiorul tau.

 

2.Pierzi notiunea timpului cand vorbesti cu acea persoana

Vorbesti mult timp cu acea persoana la munca si trebuie sa grabesti lucrurile pentru a rezolva sarcinile? Sau esti acasa, te suna acea persoana si te trezesti ca vorbiti deja de 45 de minute?

Faptul ca vorbiti atat de mult timp despre lucruri care nu sunt legate de munca, arata ca aveti lucruri in comun si exista o compatibilitate intre voi. Ce faci in aceasa situatie?

3.Incepi subtil sa incerci sa petreci mai mult timp cu persoana respective

Te trezesti ca o inviti la pranz in fiecare zi? Sau cand iesi de la munca este prima persoana care iti vine in minte sa iesi undeva? Din nou, aceste gesturi sau ganduri tradeaza faptul ca iti place de acea persoana si ca incepe inselatul emotional.

 

4.Il/o compari cu actualul partener

Incepi sa faci o comparatie intre iubita ta si prietena ta si, mai mult, faci acest lucru fara sa iti dai seama constient de acest lucru.

Nu este cinstit fata de partenerul actual sa ii scoti in evidenta defectele comparandu-l cu persoana care iti atrage acum atentia.

 

5.Il/o aduci in discutie des cu partenerul tau

La inceput poate fi vorba despre o faza amuzanta la munca sau o imagine haioasa pe care ti-a trimis-o.

Iar la un moment dat simti nevoia sa te cenzurezi cand vine vorba despre persoana respectiva pentru ca s-a facut tarziu si deja ai pomenit-o de 5 ori. Sunt sanse mari ca iubita sau iubitul sa se fi prins de ceva…

 

Relatiile reprezinta episoade minunate in viata noastra si este important sa te astepte cineva acasa. Insa, cel mai cinstit lucru pe care il poti face este sa inchei relatia cu cineva, inainte de a incepe pe un alt drum cu o persoana noua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *